Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Aspera DigiDelivery

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2013, 08:45 PM
nerdlinger nerdlinger is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Kansas City, MO USA
Posts: 95
Default DigiDeliver IP issues

We got a new ISP recently, so we changed the IP settings on the DigiDelivery server. Now when we send a delivery, the download link in the email points to the old IP address (the same problem indicated in the post "Digidelivery IP settings" by TAFF).

Does anyone have a solution for this?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-13-2013, 08:08 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,230
Default Re: DigiDeliver IP issues

Did you positively change the settings to the new (static) IP under "Network Information" on the DD-server?

frank.
__________________
PTHDn 12.8.2HD (OSX10.12.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Gain Issues and Protools Issues (Bounce to Disk and Knob/Pot adjustments) Lucky Bastard Getting Started 6 01-16-2014 04:29 PM
No sound - asio driver issues - NTFS issues mitchelljrickey Pro Tools Software (Win) 0 06-21-2012 05:35 PM
ProTools 9.0.5, iLok issues, Digi 003R+ issues zachbot Pro Tools 9 Discussion 6 10-12-2011 08:19 PM
8.0.4 Issues (Quick Punch & Mute/Solo issues) pauledwards 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-06-2010 09:35 AM
Digital Noise Issues - Clock Source Issues? Gorbies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-07-2010 02:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com