Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Aspera DigiDelivery

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-13-2012, 02:02 PM
BillyT BillyT is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 56
Default Server LT ethernet ports dead?

My Server Lt went offline randomly. Upon further inspection I notice none of the ethernet ports have any sort of activity lights. I tried different cables, doing a hard reboot all null. It seems I need to replace the ethernet card. Is this something I can do on my own? Does anyone know of a valid repair center in the US specially something in the South East? Any advice is greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-20-2012, 10:43 AM
BillyT BillyT is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 56
Default Re: Server LT ethernet ports dead?

So both ports are dead, looks like my only course of action is to replace the motherboard. Does anyone suggest a place for this? I dont want the local pc repair guy doing it and fouling the job up. I would appreciate any suggestions or advice.

Thanks
Reply With Quote
  #3  
Old 09-03-2012, 02:54 PM
Pythagor Pythagor is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Moscow Russia
Posts: 218
Default Re: Server LT ethernet ports dead?

you can try to find same server for cheap but motherboard revision level should be the same. as ports are already dead i would go to repair shop and try to replace ethernet controller chip
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dead midi in ports on 002 John Silke Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-08-2007 06:18 AM
G4 Mirror Door-dead fire wire ports...suggestions? Pirate Post Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-24-2004 04:37 PM
Firewire ports dead EHeiberg Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 07-31-2004 07:41 PM
Dead Firewire ports parak Pro Tools TDM Systems (Mac) 30 03-15-2003 09:04 PM
Mac 9600 Ethernet ports Help! SteveGarman Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-12-2001 07:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com