Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-31-2015, 06:39 AM
Terry Wetzel Terry Wetzel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Douglasville, Georgia
Posts: 1,408
Default What happened to my plugins ? [SOLVED]

Hi guys. I've been working on a song now for about three weeks. everything has been operating exceptionally well compared to the usual pita interruptions I normally experience due to my inferior Creation Station pc. Now for no apparent reason my plugins have disappeared! None of them work! I haven't made any changes to my normal operating procedure! I may be jumping the gun by posting this before using my limited trouble shooting ability so please understand that I'm fed up with PT's and it's numerous, known only to the experts, reasons for these ridiculous interruptions! I've seen several posts lately about similar problems. I once had problems with plugin downloads not going to the proper file location but I thought that was behind me. Any help?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2015, 09:12 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,486
Default Re: What happened to my plugins ?

Quote:
Originally Posted by Terry Wetzel View Post
Hi guys. I've been working on a song now for about three weeks. everything has been operating exceptionally well compared to the usual pita interruptions I normally experience due to my inferior Creation Station pc. Now for no apparent reason my plugins have disappeared! None of them work! I haven't made any changes to my normal operating procedure! I may be jumping the gun by posting this before using my limited trouble shooting ability so please understand that I'm fed up with PT's and it's numerous, known only to the experts, reasons for these ridiculous interruptions! I've seen several posts lately about similar problems. I once had problems with plugin downloads not going to the proper file location but I thought that was behind me. Any help?
Hi,

Has the location path changed in any way? renamed a folder etc. it should be system drive (Usually titled Mackintosh HD) > Library >Application Support > Digidesign > Plugins

Next thing to check is the ilok manager! install the latest version.

Ilok itself should be ok if PT is opening.

Are the plugins in the folder?
do they show in the plugins menu?
do they show in audiosuite menu?

Could just be corruption so trash prefs and re-install Pro Tools.
troubleshooting thread with details for trashing prefs etc... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

All i can think of at the moment



chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2015, 11:48 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,167
Default Re: What happened to my plugins ?

Terry is on PC, Windows 7 32 bit IIRC.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at a reasonable rate
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #4  
Old 12-31-2015, 12:10 PM
Terry Wetzel Terry Wetzel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Douglasville, Georgia
Posts: 1,408
Default Re: What happened to my plugins ?

Nevermind!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where are my plugins [solved] Rob Hannon Pro Tools 12 9 04-05-2015 03:00 AM
PT 11 / Plugins do not render [solved] lies Pro Tools 11 1 04-03-2015 02:25 AM
How can I install new aax plugins in Pro Tools 11? [solved] Paul Sombric Pro Tools 11 5 09-05-2013 06:42 PM
New computer - What happened to the plugins? Earfatigue macOS 2 03-11-2012 10:50 AM
What happened to my plugins in Pro Tools? javianduncan Post - Surround - Video 3 06-07-2011 10:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com