Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-15-2010, 06:59 PM
uno1234 uno1234 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York City
Posts: 2,459
Default Omni Mic Pre cannot be controlled

Hey all
Is it just me or is it INSANE that the Omni Mic Pres cannot be controlled from Pro Tools or the Icon? Isn't that the whole beauty of buying a preamp from Digi?

I just found this out and it seems crazy. Avid will you support this sometime soon? Seems pretty essential.

From a company that generally "doesn't get it," this seems to be their swan song.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2010, 01:49 PM
Tom Hartman Tom Hartman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: Boca Raton FL USA
Posts: 418
Default Re: Omni Mic Pre cannot be controlled

Quote:
Originally Posted by uno1234 View Post
Hey all
Is it just me or is it INSANE that the Omni Mic Pres cannot be controlled from Pro Tools or the Icon? Isn't that the whole beauty of buying a preamp from Digi?

I just found this out and it seems crazy. Avid will you support this sometime soon? Seems pretty essential.

From a company that generally "doesn't get it," this seems to be their swan song.


Pretty cool if the thing had a remote, period...

TH
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2010, 11:14 PM
snake doc snake doc is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Phoenix, AZ
Posts: 100
Default Re: Omni Mic Pre cannot be controlled

pretty sure this is coming soon.... the back of the omni has a remote port with and "active" led on the back. It's got to be at least for the monitor controlling and i sure hope the mic pres
__________________
www.christurbiville.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OMNI Fried? Calling Omni Members - Check High Samplerates KingFish Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-03-2011 10:19 PM
Be aware! Potential HD Omni buyers with treated Rooms and Computers. Omni Noisy Fan FRaNCo MuSiC Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 0 09-25-2011 06:42 AM
Volume controlled by VCA stevegalante Pro Tools TDM Systems (Mac) 20 08-25-2009 05:30 AM
Midi i/o controlled by other sequencers? Glenn75 MIDI 1 11-05-2004 07:13 AM
USING SC IN A MAC, CONTROLLED FROM ATARI? pongo7 Digidesign Hardware & Software 1 11-01-2000 09:33 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com