Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-17-2019, 08:05 PM
RichrdC RichrdC is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Thousand Oaks, California
Posts: 626
Default ProTools 2018.4 and an old Roland D-20 synth/key

Good evening, I've had this Roland D-20 sitting around for a couple decades. Literally. . It's got MIDI connections & your basic 1/4 inch connection. Anyone ever use this antique as an effects tool in recording?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-2019, 05:49 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,752
Default Re: ProTools 2018.4 and an old Roland D-20 synth/key

Quote:
Originally Posted by RichrdC View Post
Good evening, I've had this Roland D-20 sitting around for a couple decades. Literally. . It's got MIDI connections & your basic 1/4 inch connection. Anyone ever use this antique as an effects tool in recording?
I don't know how you could use it as an effects box as there's no audio input. But you knew that right? Or are you looking to do something else?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2019, 09:36 AM
RichrdC RichrdC is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Thousand Oaks, California
Posts: 626
Default Re: ProTools 2018.4 and an old Roland D-20 synth/key

Well, I was kind of thinking in some manner, having the MIDI in/out could come into play...
Reply With Quote
  #4  
Old 11-22-2019, 11:45 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,752
Default Re: ProTools 2018.4 and an old Roland D-20 synth/key

Quote:
Originally Posted by RichrdC View Post
Well, I was kind of thinking in some manner, having the MIDI in/out could come into play...
MIDI won't do you any good for audio work.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #5  
Old 11-22-2019, 07:09 PM
RichrdC RichrdC is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Thousand Oaks, California
Posts: 626
Default Re: ProTools 2018.4 and an old Roland D-20 synth/key

Thanks everyone.. I think the keyboards' gettin' retired...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FA: Roland Juno-Di 61 Key Synth joepopp Buy & Sell 0 01-29-2016 08:33 AM
Roland Guitar-synth and delay ??? Xbitz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 03-24-2004 01:31 AM
GR-50 roland guit synth gargoyle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-20-2003 06:12 AM
Roland V-Synth Vegadark 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-23-2003 11:52 AM
ProTools with Roland XP30 Synth Bastiaan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 12-25-2001 01:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com