Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-15-2019, 01:59 PM
Great Divide Studios Great Divide Studios is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Aspen
Posts: 127
Default 9093 errors when pressing solo

Every time I hit solo I get a 9093 error. I did all the posted troubleshooting steps and it didn't fix the problem. Help please!

I'm on a 2012 Mac cheese grater running 10.13.6. PT 2019.10 HDX.

Thanks,

Jamie
__________________
Jamie Rosenberg
Aspen, Colorado
www.greatdividestudios.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2019, 12:50 AM
danyg danyg is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Belgium
Posts: 156
Default Re: 9093 errors when pressing solo

on a session with empty inserts and sends ?

otherwise I guess it's a plugin (or routing combination) doing weird stuff
__________________
Mac Pro 12 core 3.46Ghz - 64 Gb ram - SSD 500 Gb - HD1 2T - HD2 2T - OS 10.10. - Mac Book Pro retina- OS 10.10. - SSL Alphalink convertor - Pro Tools 12 native - SSL Matrix console - Logic Pro X
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2019, 09:03 AM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 1,650
Default Re: 9093 errors when pressing solo

Any chance you're in AFL/PFL mode?
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.12.6, PT 2018 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, Avid C24.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-16-2019, 04:22 PM
Great Divide Studios Great Divide Studios is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Aspen
Posts: 127
Default Re: 9093 errors when pressing solo

Quote:
Originally Posted by Rich Breen View Post
Any chance you're in AFL/PFL mode?
Hi Rich,

This only happens with SIP.

AFL/PFL do not cause the 9093.

Thanks,

Jamie
__________________
Jamie Rosenberg
Aspen, Colorado
www.greatdividestudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeing more -9093 errors than ever! Mitch Griffin Pro Tools 12 2 10-01-2016 04:04 PM
HW Buffer errors and Mass Confusion! 9093 Errors!! guitarlancer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 02-08-2007 11:38 AM
-9093 same old errors and I've tried EVERYTHING unclecolly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 03-19-2006 01:02 AM
still getting -9093 errors... EDurney 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 11-28-2002 12:45 PM
still getting -9093 errors stickstome2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-09-2002 11:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com