Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Third Party Interfaces

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-17-2019, 07:31 PM
lampmusic lampmusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 339
Default Presonus Studio 192 Rack

Just got this in today and am noticing some transient popping sounds from the unit. I am also seeing the channel 2 m meter light up occasionally at the same time.


I've done some general troubleshooting including muting that channel in the universal control software that comes with it.


is this a usb 3 issue


I'm running 10.14.6 on PT 2019.6
__________________
Main System MBP 2016 (touch strip) 16G Ram.


I own a PTHD 11 which I still use on a native system in main studio (not sure if is worth the $ for reinstatement)


Doing most of my mixing work in PT 12 vanilla.
OS X 10.12.6
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS. Presonus Studio One Pro 4.5 abre Buy & Sell 2 09-03-2019 05:16 PM
Presonus Studio One For Performance QuikDraw General Discussion 12 10-15-2018 10:19 PM
Presonus Studio One is Looking Better Every Day... Justin1524 General Discussion 42 03-10-2016 04:13 PM
FS: Presonus Studio One 3 Pro pmcaster Buy & Sell 0 11-07-2015 03:09 PM
Presonus Studio Live and PT9 pappatoad macOS 1 01-29-2011 01:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com