Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2011, 05:42 PM
flozi flozi is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Deutschland
Posts: 1
Default Graphic issue on MC Mix channel 7

I have some graphic issue on my new MC Mix in channel 7. If there is a audio signal on channel 7 playing the display starts to lose dots.

My System:
MacPro, Logic Pro 9.1.3, EuControl 2.5.6.71833, 1x MC Mix, 1x MC Transport
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange CoreAudio issue - right channel information getting into left channel -JK- Pro Tools 9 5 01-10-2011 09:42 AM
Help Strange Graphic Issue w/I7 Build and Pro Tools 8 JustinTapp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-17-2009 06:25 PM
Graphic/hardware issue? DrBongWater 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 09-01-2009 12:02 PM
autotune5 graphic mode timing issue black030 Pro Tools TDM Systems (Win) 1 10-13-2007 05:55 PM
Midi graphic issue Eugene Pro Tools TDM Systems (Win) 9 08-04-2005 03:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com