Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-06-2019, 04:53 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 200
Default Strange behavior with PT11

I've recently upgraded to PT 11 from 10.

I've had three occasions when a session jams and all I get are the back and forth play/stop transport buttons.

I've had one occasion where, after moving several chunks of audio at one time, I couldn't get the system to play from where I placed the cursor. it wanted to go back X seconds and play from there. To get out of that I restarted, but still had the same problem. I ended up closing the session and starting one of the auto backup versions. That worked, but made me a bit nervous.

I've also had problems just quitting PT. I once saved a copy to protect myself.

Any solutions to these issues?

Thanks,

Ty Ford
Reply With Quote
  #2  
Old 07-06-2019, 05:49 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,452
Default Re: Strange behavior with PT11

What do you mean “all you get”. Is the rest of the GUI there but not working or not redrawn at all? What exactly do you see on the screen?

Pro Tools 11 is so old and there has been so many bugs fixed. And great features added is there really a reason you cannot upgrade and be on 2019.6?

If you can upgrade to a compatible OS install (do that on a spare disk/partition) then you can test that with the Pro Tools Ultimate free trial.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-06-2019, 05:58 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 200
Default Re: Strange behavior with PT11

All I get is the stop/play transport buttons winking at me and the system will not play.

Regards,

Ty Ford
Reply With Quote
  #4  
Old 07-06-2019, 06:16 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,452
Default Re: Strange behavior with PT11

Winking? Really? One or both eyes? .... C’mon Details man, *clear* details. What exactly is happening, what colors? Blinking blue?

This is not unknown, have you tried searching? Lots of past similar issues discussed on DUC.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-06-2019, 06:19 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 200
Default Re: Strange behavior with PT11

Best I can do Darryl. The play/pause/stop transport lights wink several items and NOTHING HAPPENS.

On PT 10, a restart fixes this. So far not on PT11.

Those are the details.

Best Regards,

Ty Ford
Reply With Quote
  #6  
Old 07-06-2019, 06:22 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,452
Default Re: Strange behavior with PT11

Uh well as I asked ... color.. what colors are the buttons showing?

May help if you post a screenshot of your transport.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD I/O Strange behavior Thuneau Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-09-2011 04:01 PM
8.0.1 Strange behavior?!?!?!?!?! danander11 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 25 09-03-2009 04:44 PM
strange behavior? or not? Numi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-17-2009 06:40 PM
Strange ADC behavior? TiPo Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 03-13-2007 11:55 PM
Strange behavior EdCastillo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 09-02-2000 12:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com