Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2018, 03:32 AM
TrentWilliams TrentWilliams is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 839
Default Nugen SigMod - Send Latency

Hey all,

Just have a small question regarding latency within the SigMod/Receive workflow.

I've getting a small latency between the two. I was just wondering if there's a workflow/setup I'm missing ?

Any help is appreciated.
__________________
Pro Tools 2019.6|Ultimate, UAD Apollo 8, UAD Octo+Quad Satellite, UAD Apollo Twin Quad Core, Focusrite 8PreXiMac 27" Late 2013 - 3.5GHz i7 - macOS 10.14.4 • RAM 32GB DDR3, GPU NVidia GTX 780M 4GB
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send has advanced latency compared to track clgood Pro Tools 2018 2 07-31-2018 06:21 PM
FX send from a console to PT aux effect track with no latency sigmundsuperstar Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 12-02-2017 11:02 AM
FS : NUGEN Visualizer 2 + NUGEN Audio SEQ-S Gemylon Buy & Sell 0 08-09-2015 06:01 AM
headphone send muted by low latency? Arrgghh... Idahoguide 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-01-2008 07:12 PM
digital send return and latency kindkind 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-29-2006 10:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com