Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2013, 06:49 PM
TheFirstThird TheFirstThird is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Iowa City
Posts: 4
Default Fried Outputs on MBox 3 Pro ? Broken ?

re-posting here from my recent Gearslutz post..

HELP!!!! Although it's converters and pre's sound pretty good, The Avid MBox 3 Pro has given me quite a few problems over the last two years.. First I discovered the hard way that Focal CMS's are not compatible with this model due to a HUGE hissing issue (which AVID finally admitted to after many inquiries on my part). Now, upon power up (even when not connected to computer) the volume LEDs do not even flash as they should and my monitors immediately begin a low electronic growling noise which basically sounds like a dying beast of a ghost in the machine- and then no audio response whatsoever.. The same exact problem exists through the headphone jack. It is now a useless paperweight and I feel that I've been jipped and wasted $1000.00 and now need to raise money from the ground up to replace the unit with something else altogether. Has this problem happened to anyone else? Does this sound like something that can be fixed- Is it a fried output transformer of some kind? Any help at all would be greatly appreciated, as I would love to be able to sell the unit and at least re-coup some of the money.. Does Avid take back broken units beyond it's warranty?
PLEASE HELP!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Routing to multiple outputs from one source broken? bleen macOS 4 11-19-2013 10:54 AM
192 outputs fried? brianjanthony Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-16-2013 08:33 AM
Fried Mbox 2 :( mintin42 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-28-2012 03:26 AM
Is my MBox 2 fried? SanFranCrisko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-07-2007 08:14 AM
Is my MBox Fried? - Please Help Anza_Vista_Reordings 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-13-2006 05:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com