Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2004, 03:57 AM
ak47 ak47 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 47
Default mbox instal problems

hello
i installed my mbox yesterday and when i start pro tools i got al the time like a kind of digital buzzzzz that is nto loud to work with
can somebody help me please
thanks
chris
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2004, 06:52 AM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,914
Default Re: mbox instal problems

need......more.......info......

Doc, i am sick. Can you heal me please?
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #3  
Old 11-20-2004, 01:26 PM
Gunnar Hellquist Gunnar Hellquist is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 139
Default Re: mbox instal problems

Do you hear a very weak "digital" buzz in the headphones all the time? It is probably that the PC delivers a bit low on the voltage on the USB connector. My laptop does that when the battery is low, and then the buzz is noticable (otherwise nnot noticable at all). Ony possible solution is to get the right kind of USB hub (some work, some not), with an external 5V power supply.

Another is to back to the store and complain. Ask to compare a few units, all of them buzz a little, some very much less.

Gunnar.
__________________
Gunnar Hellquist
true amateur
Reply With Quote
  #4  
Old 11-20-2004, 02:25 PM
SimpleNatureSpirit SimpleNatureSpirit is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Oregon, USA
Posts: 876
Default Re: mbox instal problems

"What's a little buzz among friends anyway"

You might keep your AC power adapter plugged in, this should deliver the specified voltage to the USB port.
__________________
Share the gift gifted to you
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3rd Gen Mbox not working after driver 1.1.4 instal ZDF macOS 6 01-14-2013 02:07 PM
e Windows 7 can't recogniz Mbox 2 and can't finish Protools instal blackpiano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-30-2012 03:09 PM
W-7 Pro Anyone using sp1? Update before instal? aka21stCentury Windows 10 05-30-2011 01:37 PM
mbox instal problems ak47 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-20-2004 06:22 AM
LE 5.3.3 Instal problems in XP danimmel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-11-2003 08:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com