Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2006, 07:53 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,544
Default Mac OS X 10.4.6 Now Qualified

Digidesign has officially qualified Mac OS X 10.4.6 for PPC* with all of the following systems:
  • Pro Tools HD 7.0/7.1
  • Pro Tools LE 7.0/7.1
  • Pro Tools M-Powered 7.0/7.1
*PowerPC models only. Intel-based Macs are currently not supported with any version of Pro Tools. Digidesign currently anticipates that we will release versions of Pro Tools LE 7 and Pro Tools M-Powered 7 software that are compatible with Intel-based Apple computers in May 2006.

Digidesign Compatibility Documents Mac OS X Update Information & Links

__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #2  
Old 04-20-2006, 04:43 AM
jbmelby jbmelby is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 29
Default Re: Mac OS X 10.4.6 Now Qualified

Quote:
Digidesign has officially qualified Mac OS X 10.4.6 for PPC* with all of the following systems:
  • ...........
  • Pro Tools M-Powered 7.0/7.1

However, though the Delta 1010LT is listed as a compatible device, v 2.0.5 of the M-Audio Delta driver does not function properly with my MDD 1.25 GHz Dual Power Mac: it allows only two analog output channels rather than the eight it should provide, and it often (actually, "usually") causes a kernel panic when I launch PTMP. And even during normal use, when I'm not using PTMP and don't have the 1010LT selected as my sound card, my computer will not sleep. In order to get eight output channels, I have to reboot from a partition with 10.4.3 on it and v 2.0.3 of the Delta driver installed.

I would be very interested to find out if anyone else has had similar experiences vis-à-vis the number of channels problem and has found a workaround with 10.4.6.
__________________
Mac Pro 8-core 2.4 GHz, 10 GB RAM, Mac OS 10.7.1, PTMP 8.0.5, M-Audio Firewire 410 (driver version 1.10.3)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac OS X 10.4.6 Now Qualified Iniesta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-16-2006 03:23 PM
Mac OS X 10.4.6 Now Qualified Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 05-22-2006 12:30 PM
Mac OS X 10.4.6 Now Qualified Avid Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 05-21-2006 05:23 PM
Mac OS X 10.4.6 Now Qualified Avid General Announcements 0 04-19-2006 07:48 PM
Mac OS X 10.3.7 Qualified Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 01-14-2005 01:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com