Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-05-2020, 11:28 AM
Media Man Media Man is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Burbank, CA
Posts: 542
Default Pre roll and post roll not sticking.

I'm trying to adjust pre-roll and post-roll on a session, and it changes back to what it was as soon as I select something else.

Any ideas?

Media Man
Reply With Quote
  #2  
Old 06-05-2020, 04:41 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,853
Default Re: Pre roll and post roll not sticking.

I suggest watching some youtube tutorials to spot a possible flaw in your actions. Shooting from the hip, I wonder if you click in the box to set the number of BARS, but move to the next without first hitting the ENTER/RETURN key on your keyboard? It works here, but do be aware that it won't work when in LOOP RECORD(something that many of us are trying to get changed)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2020, 07:06 PM
Media Man Media Man is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Burbank, CA
Posts: 542
Default Re: Pre roll and post roll not sticking.

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
I suggest watching some youtube tutorials to spot a possible flaw in your actions. Shooting from the hip, I wonder if you click in the box to set the number of BARS, but move to the next without first hitting the ENTER/RETURN key on your keyboard? It works here, but do be aware that it won't work when in LOOP RECORD(something that many of us are trying to get changed)
Yep, you are right. I figured it out, and it was something like you suggested. Hitting "enter" after changing pre-roll, but before attempting post-roll.

Got it working now. Funny how you can forget a few simple commands in such a short time.



Media Man
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Get rid of pre-roll and post-roll section from transport TerrainVagues macOS 2 03-30-2018 01:20 PM
Pre-roll/post-roll appears to be broken in PT10 anodecathode macOS 1 02-20-2012 01:33 PM
Pre-roll doesn't work but post-roll does :confused: pennard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-06-2009 11:26 PM
Pre Roll/ Post Roll Problem Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-18-2008 05:29 PM
Pre roll and Post roll keyboard commands? Bob L 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-30-2007 07:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com