Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-05-2020, 11:28 AM
Media Man Media Man is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Burbank, CA
Posts: 542
Default Pre roll and post roll not sticking.

I'm trying to adjust pre-roll and post-roll on a session, and it changes back to what it was as soon as I select something else.

Any ideas?

Media Man
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Get rid of pre-roll and post-roll section from transport TerrainVagues macOS 2 03-30-2018 01:20 PM
Pre-roll/post-roll appears to be broken in PT10 anodecathode macOS 1 02-20-2012 01:33 PM
Pre-roll doesn't work but post-roll does :confused: pennard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-06-2009 11:26 PM
Pre Roll/ Post Roll Problem Edson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-18-2008 05:29 PM
Pre roll and Post roll keyboard commands? Bob L 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-30-2007 07:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com