Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2001, 07:42 AM
zboy2854 zboy2854 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: USA
Posts: 677
Default Error 9131 after Xfer session from Mac to PC

I took my sessions from my PC based Digi001 system to a studio with a Mac TDM system. Loaded up the sessions, everything was fine, recorded my new tracks, burned the new sessions and audio files onto a CD-ROM and brought it back home. Loaded up the new audio files and session files to my PC. The sessions opened fine, and everything was exactly where it should be. The only problem is when I press play nothing happens and I get the message about DAE encountering error 9131 during playback. It only happens on the sessions I brought back from the Mac TDM studio. My original session files without the new tracks run fine.

I've been able to work around it by importing the new audio into my old sessions and placing them with their time stamps, but I'd much rather be able to just open up the new sessions I saved and work from those. Can someone help shed light on why this would be happening?
[img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 11-20-2001, 06:59 AM
zboy2854 zboy2854 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: USA
Posts: 677
Default Re: Error 9131 after Xfer session from Mac to PC

Bump. Anyone?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error DA 9131 when transferring session files via DVD sonny7 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-17-2009 10:04 AM
-9131 error on playing session from LE in HD... ProToolsIgniter Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-18-2006 01:22 PM
DAE error -9131 on opening session. Help wanted. Sookie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-24-2005 03:43 PM
Error 9131 after Xfer session from Mac to PC zboy2854 General Discussion 0 11-17-2001 07:37 PM
DAE error 9131??? Can`t open session!!! Eugene 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 07-30-2001 12:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com