Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-03-2018, 12:24 PM
IrelandM IrelandM is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Carrickfergus Northern Ireland
Posts: 84
Default Avid S3 Workflow

I see the Avid S6/S6 live getting some attention will this spill across into products for use within an Avid S3 workflow.

Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2018, 06:56 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,504
Default Re: Avid S3 Workflow

Is there anything specific ?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2018, 07:12 AM
jeffloewe jeffloewe is offline
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Duesseldorf
Posts: 25
Default Re: Avid S3 Workflow

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Is there anything specific ?
Oh yes: free choice of Aux, Group, Matrix Busses…
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2018, 07:27 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,504
Default Re: Avid S3 Workflow

Please elaborate ?
Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2018, 02:25 AM
IrelandM IrelandM is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Carrickfergus Northern Ireland
Posts: 84
Default Re: Avid S3 Workflow

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Please elaborate ?
Not sure how to elaborate!
Can S3 users expect new and improved products made available from Avid in the future.


Regards
Reply With Quote
  #6  
Old 10-05-2018, 10:51 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,504
Default Re: Avid S3 Workflow

Are you talking about hardware ? If so what do you want more than the S3 and Dock ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
@ Avid : Elastic Audio Workflow Carl Kolchak Pro Tools 11 5 10-10-2013 12:26 PM
need help please... Avid to digi workflow??? djoeyd77 Post - Surround - Video 2 09-17-2010 11:42 AM
AVID to PT workflow for 5.1 HDTV Eric Seaberg Post - Surround - Video 7 05-25-2008 09:44 AM
Workflow for PT to Avid and back Sound-Influence Post - Surround - Video 4 11-26-2007 03:37 PM
AVID Xpress Pro 5.2.1 to ProTools 6.1.1 workflow Simon_Duncan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-18-2007 10:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com