Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2010, 01:26 PM
colinjames colinjames is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Default Mbox 2 MIDI input/ouput not recognized in PT or AMS (again)

I've been struggling with this problem for multiple weeks now and I'm about to throw my computer out the window and go to etching my recordings into wax. I'm so frustrated. Here is my issue:

Like many other people on here, I had not been able to run MIDI through my Mbox 2. In the Audio MIDI Setup, my Mbox 2 was greyed out. I finally found my solution in the General Troubleshooting thread, deleted the various "com.apple...." files from my library and it was working fine.

For one night.

I got up this morning, fired everything up, and it was back to the old, greyed out, unrecognized crap. So I deleted the files, restarted. Nothing changed. So I thought I'd try removing the Mbox 2 from the AMS window. That was a big mistake. I cannot figure out how to get it to recognize the Mbox 2 again.

I have dug through these forums endlessly and have tried everything short of reinstalling PT. Is that my only option? Will that even change anything?

I know this issue comes up a lot on these forums. This is my first post and I apologize for bringing it up again. There doesn't seem to be an answer as to how to get the Mbox 2 back into AMS anywhere. If a thread exists, plese forgive my ignorance and direct me toward it. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2010, 01:28 PM
colinjames colinjames is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Default Re: Mbox 2 MIDI input/ouput not recognized in PT or AMS (again)

Sorry, forgot to mention my specs:
MacBook Pro (Intel)
OS X 10.6.2
Mbox 2
Pro Tools LE 8.0.3

Also forgot to mention that today the Mbox 2 was online in AMS, but when I would open Pro Tools, it would go grey again. That was right before I removed it from the AMS window.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2010, 05:18 PM
colinjames colinjames is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Default Re: Mbox 2 MIDI input/ouput not recognized in PT or AMS (again)

OK, it seems that updating to 8.0.3cs1 screwed things up. I went back down to 8.0.3 and everything is fine again. With cs1, the Mbox 2 would be online when PT was not running, but it would go offline when PT was on. Very strange.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Mini Volume Ouput to low!! sweetambition 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-12-2011 09:30 AM
Keyboard midi input not recognized rthomas73 MIDI 2 03-31-2011 03:27 PM
Midi Input not Recognized kvnlnt MIDI 14 03-27-2011 01:52 AM
The Mic/DI input 02 is not recognized with the mbox 3 pro in pro tools panTera35 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-09-2011 08:38 PM
Mbox 2 Not Recognized as Input aaflash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-16-2006 09:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com