Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-10-2009, 01:54 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,475
Default Anyone know how you register Massey plugs to get the latest versions?

Hi,

I have logged in at Massey to get the latest versions and one of my plugs doesn't seem to be registered so i can't get the latest download! I have VT3EQ but the version is nearly 2 years old so i want to see if its been updated etc.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-10-2009, 01:59 PM
MEAT MEAT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 357
Default Re: Anyone know how you register Massey plugs to get the latest versions?

Send Steve an email.He will get back to you asap and will fix the problem.
__________________
Bug ridden Pro Tools 8 but back to 7.4 HD2,192 I/O,96 I/O,Midi I/O,Control 24
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2009, 02:22 AM
EvilElfBoy EvilElfBoy is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 866
Default Re: Anyone know how you register Massey plugs to get the latest versions?

You can find all of the products you bought in the Massey user area, that's where you will find all of your updates. :)
__________________
AKA - EvilElfHobo

Pro Tools 10 HD Native | Mbox 3 Pro | MacBook Pro 2.3 i5 | OSX 10.7.4

Pro Tools Music & Post Operator V6-8, Instructor, and Expert ICON Mixer Certified.
Multi-Platinum Pro Tools Videos
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2009, 03:37 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,475
Default Re: Anyone know how you register Massey plugs to get the latest versions?

Quote:
Originally Posted by EvilElfBoy View Post
You can find all of the products you bought in the Massey user area, that's where you will find all of your updates. :)
Hi,

Yes, but my VT3 isn't in my registered products page! that's the issue. I'll e-mail Steve on Monday.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-11-2009, 04:01 PM
EvilElfBoy EvilElfBoy is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 866
Default Re: Anyone know how you register Massey plugs to get the latest versions?

Hmmm, how did you get the auth code? Via just the email?
__________________
AKA - EvilElfHobo

Pro Tools 10 HD Native | Mbox 3 Pro | MacBook Pro 2.3 i5 | OSX 10.7.4

Pro Tools Music & Post Operator V6-8, Instructor, and Expert ICON Mixer Certified.
Multi-Platinum Pro Tools Videos
Reply With Quote
  #6  
Old 01-11-2009, 05:43 PM
brianjanthony brianjanthony is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: PA USA
Posts: 1,070
Default Re: Anyone know how you register Massey plugs to get the latest versions?

I had the same prob. It's probably due to the fact that you registered the products with 2 different emails. (for example, one to user@x.com and one to user@y.com). I did that and ended up with 2 user area pages. Email Steve he's always ready to help.
__________________
Brian
www.brianjanthony.com
MacPro 6 core 3.46 Cheese Grater
HDX and HD NATIVE
48 gig Ram
PT 2018.3.
Sierra
192 IO and 96 IO

TDM user way back. PT user since 98.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I download all the latest versions of my VI's? Paul David 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-26-2010 03:41 PM
FYI Massey Plugs dave911 General Discussion 0 05-10-2010 06:57 AM
Massey DTM and latest PT release brianjanthony Pro Tools TDM Systems (Mac) 31 12-21-2009 08:19 AM
Massey plugs shea 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 18 01-09-2009 05:43 AM
Massey Mac - Intel versions up! nikki-k 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-05-2006 07:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com