Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 03-29-2018, 02:49 AM
chrisdee's Avatar
chrisdee chrisdee is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Trondheim, Norway
Posts: 3,033
Default Re: Over 250 Xpand2 Patches FREE

Quote:
Originally Posted by DonaldM View Post
Hey Chris, So, I downloaded your patches for Dune 2 and Nexus 2. But for some reason, neither VI can read your files.

Is there some trick to installing these I'm missing?
Not shure but for Nexus2 it might be you don't have the same expensions that I have?
Also not shure why it doesn't work for Dune2. Maby try putting them in the same folder that I have?
C:\Users\your_username\Documents\Pro Tools\Plug-In Settings\

Does the Xpand2! presets work?
__________________
Christian D Hagen | I7 Builds | PT/OS Compability Chart
Reply With Quote
  #42  
Old 03-29-2018, 03:01 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,129
Default Re: Over 250 Xpand2 Patches FREE

Yes Xpand2 worked fine...once I remembered where to find the fricking folder!!

I put your Dune 2 patches in the same folder I have all my other ones in. I can see your folder, but no patches show up! It’s weird. You may be right about the Nexus ones, though I have several of their expansions. But Nexus won’t even read your folder. Don’t know why not.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Xpand2 patches after PT 10 update dmichael Virtual Instruments 5 10-12-2012 11:28 PM
Xpand2 patches missing! iamkimosabi macOS 1 06-08-2012 12:37 AM
Getting Rid Of Delay On XPand2 Patches epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-05-2009 09:29 PM
Xpand2 Patches - The Monster Set! RussUK Virtual Instruments 7 01-20-2009 09:20 AM
Xpand2! patches vs parts chrisdee Virtual Instruments 2 11-29-2008 01:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com