Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-03-2019, 07:47 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 931
Default Can S3 Control external midi Preamps?

Hello!

Can the S3 Control mic pres like the PRE from the work surface? Just curious. Thanks!!
__________________
Armando
Reply With Quote
  #2  
Old 09-05-2019, 10:20 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,224
Default Re: Can S3 Control external midi Preamps?

You can if they are connected to PT through the input knob-set I believe
Reply With Quote
  #3  
Old 09-05-2019, 10:29 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 931
Default Re: Can S3 Control external midi Preamps?

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
You can if they are connected to PT through the input knob-set I believe
What’s the “input knob set”? Are those buttons/knobs on the S3 surface?
__________________
Armando
Reply With Quote
  #4  
Old 09-05-2019, 11:19 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,224
Default Re: Can S3 Control external midi Preamps?

Yes
Reply With Quote
  #5  
Old 09-05-2019, 11:37 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 931
Default Re: Can S3 Control external midi Preamps?

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Yes


Very nice! Thanks!


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Armando
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Control External Midi Gear snowdude316 Pro Tools 11 1 12-08-2015 03:15 PM
CC control via external midi (a must for the next versions) neland 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-20-2007 09:09 PM
Can't control an external midi device... Siberian MIDI 0 03-07-2005 09:57 PM
Using Midi to control external device? sheeptuf 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-10-2004 07:24 AM
Control Virus with external midi keyboard? nodell Pro Tools TDM Systems (Win) 2 04-20-2001 08:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com