Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-25-2013, 11:53 AM
drsiddharth7 drsiddharth7 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: India
Posts: 1
Default Mbox 2 and Protools 9.0.5 wont work :(

I own Pro tools 9.0.5 and MBox 2 . However I am not able to connect my Mbox2 with my macbook pro 13.3 running OSX 10.8.4....The lights in MBox 2 are up after installing the latest drivers(10.3.3.) from Avid. However no sound is being sent out from Mbox 2. The digidesign core audio manager says the device is not connected. Digitest wont run. Need help please!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 2 w/Pro Tools 9 wont work reverendrambler macOS 0 09-17-2012 06:05 AM
My Protools just wont work aabbey Pro Tools M-Powered (Win) 3 07-10-2009 10:57 PM
HELP: Pro Tools LE & MBox wont work SilkyRay 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-09-2007 03:27 AM
MBOX 2 wont work with realplayer CHORDZ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-06-2006 01:11 PM
Protools le v.5.1 wont work on my new computer platinumx99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 29 11-10-2005 01:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com