Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2006, 11:36 AM
Light Wing Light Wing is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 155
Default Strike! : Setting BPM ?

Anyone figured out how to set and or change BMP (Beats Per Minute) yet?

Thanks!
__________________
In the beginning, there was the Light...
http://www.lightwingstudios.com
Reply With Quote
  #2  
Old 10-23-2006, 01:09 PM
hemloc hemloc is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 227
Default Re: Strike! : Setting BPM ?

That should be handled through the tempo of your session. It should lock to that tempo and change whenever you change it in the session itself.

Unless, this is what you are referring to:

Quote:
Tip One: Audition Kits at Any Tempo in Real Time
This comes in handy if you’re starting a song from scratch, and your first step is laying down a drum performance. Strike automatically syncs to the Pro Tools tempo grid. To audition the tempo settings of a selected kit, click the Latch button in Strike’s Keyboard Section so that the selected pattern loops indefinitely. Next, expand the Tempo Editor in Strike’s Edit window and drag the green tempo bar up and down. Strike will adjust to your changes in real time until you find the tempo you want.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-23-2006, 02:29 PM
vf124 vf124 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Inside Puter
Posts: 1,124
Default RE: Looks LIke This Post ...


Hmmmm.....



http://duc.digidesign.com/showflat.p...part=1#1061286
__________________
A Blues Harp and PowerBook is all I need ... along with Analog Signature Pack & BlueTubes 3.0 !!

Reply With Quote
  #4  
Old 10-23-2006, 04:16 PM
Light Wing Light Wing is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 155
Default Re: RE: Looks LIke This Post ...

Hemlock and VF...

Thanks guys for the pointers!

Major "DUH" time>

II figured out from your posts that I can adjust the BPM (Tempo)
off the Transport Bar and Strike! synces to it...

COOL!

Really...thanks alot...rookie and all that...:)
__________________
In the beginning, there was the Light...
http://www.lightwingstudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting up Axiom-25 with Strike Scott93933 Virtual Instruments 7 07-04-2011 05:46 PM
Missing Strike setting fromthesunset Virtual Instruments 0 01-11-2010 01:32 PM
Strike - Mix setting workaround needed? Che_Guitarra Virtual Instruments 3 09-23-2009 12:23 AM
Strike - Settings >> How do you save a User Setting? edgarbc1 Virtual Instruments 1 01-03-2008 09:38 PM
Strike Edit Window Loop Length Setting Question JCWarrior Virtual Instruments 3 11-03-2007 02:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com