Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #91  
Old 04-02-2020, 09:11 AM
Metro33196 Metro33196 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Bronx,N.Y.
Posts: 21
Default Re: 2020.3... Thoughts and Comments

I second That ! Seriously Loving 2020.3 . For me the video engine is extremely stable !
Reply With Quote
  #92  
Old 04-02-2020, 01:28 PM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 362
Default Re: 2020.3 is out

Quote:
Originally Posted by Studio Dweller View Post
In addition to the current iPad app, make sure you also have the latest EuControl app (v20.1.0.50) installed on your computer.
I've gotten it sorted. The problem was that nothing would populate the "Surfaces" window. Eventually uninstalling and restarting my computer, several times, triggered the EUCON software to see my iPad.
Reply With Quote
  #93  
Old 04-03-2020, 08:19 AM
CHRIS AIKEN CHRIS AIKEN is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: WARSAW POLAND
Posts: 437
Default Re: 2020.3 is out

Quote:
Originally Posted by Ellis Beckwith View Post
After eagerly awaiting the release of PT 2020.3, I find that my OS (Sierra) is not compatible!
My older (2011) iMac can't be upgraded to a newer OS, so guess what...

I'd switch to Logic Pro but it won't run on Sierra either.

gggggggggg!
There are ways around the limitation, kind of a hack that lets you upgrade probably even to Mojave...do a little googling.
__________________
Hackintosh 3.5 GHz Intel Core i7 - 10.13.6 -16 gigs Ram - Lynx Aurora 16 Thunderbolt - Protools 2018.7 HD
Reply With Quote
  #94  
Old 04-03-2020, 08:26 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,257
Default Re: 2020.3 is out

Quote:
Originally Posted by Ellis Beckwith View Post
After eagerly awaiting the release of PT 2020.3, I find that my OS (Sierra) is not compatible!
My older (2011) iMac can't be upgraded to a newer OS, so guess what...

I'd switch to Logic Pro but it won't run on Sierra either.

gggggggggg!
Your iMac CAN be upgraded to High Sierra and HS does run PT 2020.3.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #95  
Old 04-03-2020, 10:01 PM
wwittman wwittman is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Westchester, NY, USA
Posts: 515
Default Re: 2020.3 is out

2020.3 runs on Sierra

how STABLE it will be, as unsupported, is hard to know... but it runs

just FYI
__________________
William Wittman
Producer/Engineer
(Cyndi Lauper, Joan Osborne, The Fixx, The Outfield, Hooters...Kinky Boots!)
Reply With Quote
  #96  
Old 04-08-2020, 06:06 AM
O.v O.v is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Location: Austria
Posts: 6
Default Re: 2020.3 is out

Pro Tools 2020.3 crashes every time I try to open a session.

Trashed Prefs
no Plugins

+ did a clean install of High Sierra + Catalina

10.14.6
iMac 27" 2017 (18,3)
HDX

Anybody else having this problem?
Reply With Quote
  #97  
Old 04-08-2020, 06:07 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,053
Default Re: 2020.3 is out

High Sierra + Catalina and your version number is Mojave ???


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #98  
Old 04-08-2020, 06:21 AM
O.v O.v is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Location: Austria
Posts: 6
Default Re: 2020.3 is out

Yes, since PT crashed on Mojave, I tried High Sierra and Catalina.
Reply With Quote
  #99  
Old 04-08-2020, 06:24 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,053
Default Re: 2020.3 is out

Welcome to the community by the way.

Are all of those three OS installations so called clean installs or have you upgraded from some OS to something else? Do you perhaps have a Fusion drive installed on your iMac?
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #100  
Old 04-08-2020, 06:31 AM
O.v O.v is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Location: Austria
Posts: 6
Default Re: 2020.3 is out

Thank you!
Yes, all clean installs - no updates.
no Fusion Drive... 512 GB SSD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2020 PT-Release belasoul Post - Surround - Video 6 03-10-2020 03:17 PM
Pro Tools 2020.1 off the wall Pro Tools 2019 138 01-21-2020 07:12 PM
New Avid Link 2020.1 - launched today 1/16/2020 marianna Licensing & Accounts 8 01-16-2020 11:43 PM
Does anyone use XV-5080 or XV-2020? Atana 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 09-24-2002 10:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com