Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2008, 04:33 PM
The Huli The Huli is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Default Reson refill sound bank missing????

Hey guys I have posted on afew other forums and no one knows my answer so I come here for major help.

Been using le 7.0 and just wantd to give reason a crack(version adapted 3.0.1), but it says it cant find the sound bank, they are all missing. When I jump into reason it shows me hitting the midid controller and pro tools also picks it up but I have no sound.

I went to point 1 and read the ye old instructions and I may not of manullay klaunched it so I did it this morning and still nothing, where the hell are my sounds. can any one please help.
Should I re install everything.

cheers
Reply With Quote
  #2  
Old 06-11-2008, 08:33 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,656
Default Re: Reson refill sound bank missing????

The original installation CD should have a folder on it called 'Reason Adapted 3 for Digidesign' - just drag that entire folder to the Applications folder on your hard drive. It contains the Reason Factory Sound Bank that is missing on your system.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-18-2008, 06:58 PM
The Huli The Huli is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Default Re: Reson refill sound bank missing????

Thanks for your helop Ill give it a crack when I get a new dvd drive, it just killed itself. Cheers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creating a Custom Keyboard Sound Bank johnbarnesiii Pro Tools 10 8 07-03-2012 01:35 PM
Insert sound bank in Pro Tools MP9 sz120 Pro Tools M-Powered (Win) 0 02-07-2012 09:24 AM
No Sound-Bank change on MidiTrack Buzzer2000 MIDI 1 08-04-2009 10:39 AM
Need advice on soft-samplers and sound bank, Please!!! brasa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-28-2003 09:56 AM
using samples from Reason sound bank in PT Joseph Grimm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 05-07-2002 04:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com