Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-18-2008, 02:50 PM
mickeymassacre mickeymassacre is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Chicago, Illinois, USA
Posts: 76
Default Swtiching to PT HD (questions)

I have only worked on ProTools HD systems that were already set up, and have never had the chance to install a system. What pci card and interfaces would best give me 32 channels of i and o? What is the most affordable way to achieve this?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2008, 02:18 PM
BradLyons BradLyons is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,985
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

Do you really need 32-outputs?
__________________
Thank you, Brad Lyons
GC PRO- Pro Accounts Manager
(404)844-9758
blyons@gcpro.com
www.theaudioprofessional.com
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2008, 02:35 PM
IntelDoc IntelDoc is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Monument, Colorado
Posts: 4,193
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

I have 56.... and 40 ins
__________________
MONUMENT SOUND

MONUMENT SOUND ON REVERBNATION

Monument Sound Facebook

"Changing how people hear music one track at a time"
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2008, 03:43 PM
NickH NickH is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Henley-On-Thames, UK
Posts: 600
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

And you don’t even track at your place if memory serves Doc?

I seem remember that’s just for your outboard & summing…

N
__________________
“It’s because you touch yourself at night... ”
System Specs
Reply With Quote
  #5  
Old 04-24-2008, 01:27 AM
IntelDoc IntelDoc is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Monument, Colorado
Posts: 4,193
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

Quote:
And you don’t even track at your place if memory serves Doc?

I seem remember that’s just for your outboard & summing…

N
Have you seen the new studio???? Tracking again, but still mixing alot more (preferred)

Everything is fuly normalled to my converters so all I do is INSERT and go. makes it clean and easy.
__________________
MONUMENT SOUND

MONUMENT SOUND ON REVERBNATION

Monument Sound Facebook

"Changing how people hear music one track at a time"
Reply With Quote
  #6  
Old 04-24-2008, 01:42 AM
NickH NickH is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Henley-On-Thames, UK
Posts: 600
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

No I hadn’t… Very Cool Indeed!

Cheers



N

<font color="#666666"> P.S. on your myspace you have “MONUMENT SOUND - PROUDLY ENDORSED BY” technically you endorse them, not the other way around, so it should be “MONUMENT SOUND - PROUDLY ENDORSES” ... Sorry... It’s one of my only grammatical buttons..
__________________
“It’s because you touch yourself at night... ”
System Specs
Reply With Quote
  #7  
Old 04-24-2008, 12:48 PM
IntelDoc IntelDoc is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Monument, Colorado
Posts: 4,193
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

Quote:
No I hadn’t… Very Cool Indeed!

Cheers



N

<font color="#666666"> P.S. on your myspace you have “MONUMENT SOUND - PROUDLY ENDORSED BY” technically you endorse them, not the other way around, so it should be “MONUMENT SOUND - PROUDLY ENDORSES” ... Sorry... It’s one of my only grammatical buttons..

Well I do not know...? If they give me the stuff???? Is that not a "endorsement?"
__________________
MONUMENT SOUND

MONUMENT SOUND ON REVERBNATION

Monument Sound Facebook

"Changing how people hear music one track at a time"
Reply With Quote
  #8  
Old 04-24-2008, 02:27 PM
NickH NickH is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Henley-On-Thames, UK
Posts: 600
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

They give you the stuff because you endorse their products with your name…

They are not saying that they use your studio, you are saying that you use their product.

I am 100% on this... It’s a very common misconception…



N
__________________
“It’s because you touch yourself at night... ”
System Specs
Reply With Quote
  #9  
Old 04-24-2008, 09:37 PM
IntelDoc IntelDoc is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Monument, Colorado
Posts: 4,193
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

Fixed....

"It must be because I touched myself"

Dang English folk...
__________________
MONUMENT SOUND

MONUMENT SOUND ON REVERBNATION

Monument Sound Facebook

"Changing how people hear music one track at a time"
Reply With Quote
  #10  
Old 04-25-2008, 05:08 AM
NickH NickH is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Henley-On-Thames, UK
Posts: 600
Default Re: Swtiching to PT HD (questions)

LOL



N
__________________
“It’s because you touch yourself at night... ”
System Specs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newbie questions on laptop PC selection - basic questions - thanks... half drag Windows 0 01-04-2011 01:12 PM
Swtiching from Mac Logic to PC PT8 - Getting Started Questions TheBarber General Discussion 14 11-30-2009 12:35 PM
New to HD questions sysyphus300021 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 09-04-2008 01:24 AM
2 questions.. kurt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-26-2007 08:06 AM
Crisis... I need to know it all now. Ram Questions. CPU Questions. Please......... Target Earth Ent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 21 01-04-2002 12:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com