Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-20-2004, 09:41 PM
CafeCinema CafeCinema is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: Los Angeles,Ca
Posts: 35
Default WHITE NOISE mBox issues Bouncing only fix RESET?

I updated my ProTools Le software to the most current for the mBox and the OSX10.2.8

and at times during the process of working with protools I get the worst WHITE NOISE attacks...where I need to shutdown PROTOOLS and restart the application....

what a bother...

am I taxing the USB? I am only using 8tracks....and this doesn't seem to TAX USB?

but I cannot figure any other reason....the last time I had this happen it was a needed UPDATE from digidesign...

Now I am running REASON.....and it was doing fine...but most of the time it white noise's me on BOUNCING down my MIX....or tracks....

Any idea?

might I also add that the audio BOUNCED or PLAYING DURING THIS WHITE NOISE is NOT destroyed but after I restart the APPLICATION it PLAYS FINE....or bounced fine...it just will NOT PLAY AND IT SCARES THE HELL OUT OF ME WHEN I AM LISTENING TO THE MIX WITH CLIENTS AND THEN SUDDENLY "SHHHHH!"

or should I get rid of the mBox and get the 002?


cheers


Sing
__________________
Carpe Diem!Seize the Day! As if it were your last!
Observe the Masses, and Do the Opposite!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LOUD white noise BURST after bouncing. 10.2 DJ Hellfire Pro Tools 10 55 02-23-2014 08:24 PM
More Pro Tools SE White Noise Issues Tswdkc87 Pro Tools SE and Essential (Win) 3 09-13-2011 10:32 PM
Any progress on the 8.03 white noise issues? Phil O'Keefe Pro Tools TDM Systems (Win) 2 03-04-2010 10:31 PM
Has there been any news on the 8.03 white noise issues? Phil O'Keefe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-04-2010 07:22 PM
White noise screech when bouncing to disc? motion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-21-2004 09:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com