Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2005, 03:29 PM
Love Monkey Studios Love Monkey Studios is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Austin TX
Posts: 110
Default New 002R plug in problem

Hey everyone. My new 002 came with a registration card for maxim and D-fi, but when I install them, the system gives me an error message and freezes when i start up PT. Any thoughts?
__________________
DP 1.25 OS X 10.4.2 2GB RAM PT 6.9 LE digi 002
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug-ins problem - Move Unauthorized Plug-ins [SOLVED] HBHH macOS 4 10-03-2013 04:26 PM
Plug in 002R and lose Firewire. Patrick Harris 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-22-2009 06:03 PM
Monitoring through plug ins? Any luck? 002R & G5? rocketdogstudios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-05-2004 12:28 AM
no plug ins are working on my 002r richsorr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 03-17-2004 11:13 PM
Plug-in Maximizer/Peak Limiters for v.6 LE / 002R Adam Brown 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-29-2003 09:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com