Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2010, 07:48 AM
LovesXMusicX LovesXMusicX is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Anytown, USA
Posts: 1
Unhappy Freezing at the start up screen!

My copy of pro tools LE seems to be freezing at the startup screen, right around when it gets to loading Structure.dpm
I've never experienced the problem before.

sidenote:
I recently got a new pc, and the previous one I owned was the one I used protools for. I uninstalled it on the old dinosaur and reinstalled it on the windows xp sp3...the newer dinosaur. Should I have to register my copy again? or put in my Pro tools LE authorization code? I'm not sure if the program will let me seeing as how I had had it installed and authorized previously.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-16-2010, 07:52 AM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: Freezing at the start up screen!

1st, Read the White letters up above...


WELCOME TO THE FORUM...
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Please . PT8 Freezing on start up digi003 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-27-2011 06:06 AM
melodyne screen freezing/chopping prestonrmail 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-10-2009 03:09 PM
Screen freezing (on and then off) Mr Layz Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-16-2006 02:15 PM
5.1.1 freezing on start-up guitarrob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-15-2001 11:47 AM
Screen Freezing in PT 5.1 gregfrey Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-19-2001 07:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com