Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-15-2006, 02:28 PM
Mr Layz Mr Layz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Maryland
Posts: 55
Default Screen freezing (on and then off)

I have MP7 w/Project Mix, when I track some tracks sometimes. I notice that the screen freezes and then unfreezes through the rest of the project... Does anybody know why this happens or do I need to explain this better???
__________________
I am Hip Hop...Hip Hop is my life...
Win7 64bit
i7 3.33ghz, 12 gb ram
PT8.0.4, M-Audio Projectmix
Fantom X7
EMU Proteus VX, Xboard 49
Glyph 500gb external
Reply With Quote
  #2  
Old 05-15-2006, 02:43 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Screen freezing (on and then off)

Not really sure what you mean by "freezing" and unfreezing". If you have no control and no mouse movement, it could possibly be a memory issue.

It could also possibly your video card or drivers. Couldn't say for sure without details about your system.

Checking for driver updates is a good idea, though, even if it doesn't solve the problem.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 05-16-2006, 02:15 PM
Mr Layz Mr Layz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Maryland
Posts: 55
Default Re: Screen freezing (on and then off)

For instance, when im playing a song the meters are hesitating up and down instead of just flowing flawlessly and the line marker is stopping and going too (but the music isnt affected)... I've also noticed that if I press mute or solo, it hesitates for half a second or so... I running a Dell Insprion 6000 laptop w/ 1.6GHZ, 2GB Ram, and 60GB harddrive and I only use it for music. I hope I've made it a little clearer, when I get home I'll try to post up what video card I have and see about if I need to update my drivers...
__________________
I am Hip Hop...Hip Hop is my life...
Win7 64bit
i7 3.33ghz, 12 gb ram
PT8.0.4, M-Audio Projectmix
Fantom X7
EMU Proteus VX, Xboard 49
Glyph 500gb external
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
avid media composer 6.5 freezing source screen debojam Getting Started 0 02-12-2014 12:35 AM
Pro tools SLOW, and Freezing then continuing, then freezing again DJX-RAY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-09-2011 08:52 AM
Freezing at the start up screen! LovesXMusicX General Discussion 1 08-16-2010 07:52 AM
melodyne screen freezing/chopping prestonrmail 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 12-10-2009 03:09 PM
Screen Freezing in PT 5.1 gregfrey Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-19-2001 07:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com