Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-05-2002, 09:40 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,490
Default Does any one use Pro52. or Reaktor?

Hi !

I have this two plugins and i can't configure its
with my PTLE. I have other card that support
Direct conect and ASIO i don't know if this 2
things means the same but thats not the problem
How i link this plugins with pro tools LE?

The only advanced that i made is in the
midi selection on PT ( midi trak ) The other
card appear to be used but from there nothing more. [img]images/icons/confused.gif[/img]
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2002, 10:02 AM
Jonah Jonah is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: London
Posts: 314
Default Re: Does any one use Pro52. or Reaktor?

You'll have to use the other card if it's compatable because I don't think the digi card is. Then you can come off the other soundcard and into Digi in various ways depending on the outs of your other card - S/PDIF, optical or 1/4" jack.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2002, 01:01 PM
KennyD KennyD is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Posts: 107
Default Re: Does any one use Pro52. or Reaktor?

They work great and ARE DirectConnect plugins that CAN be used perfectly in PTLE. Call NI and Digi support teams to help you with your best system configuration.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-05-2002, 01:04 PM
KennyD KennyD is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Posts: 107
Default Re: Does any one use Pro52. or Reaktor?

Wait!!... Windows??? oops, sorry, my bad...don't know anything about it. thought this was mac forum. Good luck!
Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2002, 01:30 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,490
Default Re: Does any one use Pro52. or Reaktor?

Thanks a lot the both of you!

[img]images/icons/smile.gif[/img]
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #6  
Old 10-06-2002, 12:44 AM
Mark_Knecht Mark_Knecht is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 2,500
Default Re: Does any one use Pro52. or Reaktor?

jeam25,
I'm playing with the AbSynth demo today. I can play it through the 001. THe latency is terrible, probably because of no ASIO support by Digi.

I suspect that to make those two work, you should choose you other sound card as the audio for the NI synths, then hook a cable up from the output of that sound card to one of the PTLE inputs.

You will not be able (as far as I know) to use them as plugins within PTLE as they are not RTAS, they are VST. No VST support in DigiLand...

Good luck,
Mark
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can Tassman or Pro52 using ASIO Run With PT 6.1.1? TriAxis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-05-2004 06:52 PM
NI Pro52 PC RTAS PeteOG 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-11-2003 11:10 AM
Need help getting NI Pro52 to work Carl Fuehrer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-25-2002 11:42 AM
REAKTOR HELP!! How do you set up Reaktor to process. Christian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-10-2002 02:41 AM
pro52 problems...soft synths,sound great,when they work! pentium solitaire machine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-13-2000 04:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com