Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2019, 02:58 PM
ericsvizeny ericsvizeny is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: PA
Posts: 240
Default Avid hd native thunderbolt question

So just to double check. I need pro tools ultimate and the digilink i/o license to run my hd i/o with my avid hd native thunderbolt box. Can't use standard version pt 12 with digilink i/o license?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2019, 03:03 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,074
Default Re: Avid hd native thunderbolt question

Quote:
Originally Posted by ericsvizeny View Post
So just to double check. I need pro tools ultimate and the digilink i/o license to run my hd i/o with my avid hd native thunderbolt box. Can't use standard version pt 12 with digilink i/o license?
Yes. And this is stated many times over DUC.

Pro Tools HD prior to 12.6 did not need the DigiLink IO license to work with a DigiLink interface. HD/Ultimate has always been required.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: Avid HD Native Thunderbolt Meads Buy & Sell 1 11-06-2018 05:08 AM
Avid HD Native Thunderbolt and Thunderbolt Cables. SoundEng1 Buy & Sell 0 10-30-2018 10:24 PM
Question on Avid HD Native Thunderbolt Core Joe Courtney Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 9 01-22-2017 11:42 PM
FS:Avid Thunderbolt native SoundEng1 Buy & Sell 0 10-15-2016 10:41 AM
Anyone using New Mac Pro with Avid Thunderbolt Native box? johnnyv Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 7 06-10-2014 07:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com