Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2018, 04:33 PM
Thenewexhibit Thenewexhibit is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Michigan
Posts: 324
Default Pro Tools 12 with Sierra 10.12.6

Anybody use any versions of Pro Tools 12 with Sierra 10.12.6? I had to upgrade my computer to this. I am on PT 12.5.2 and it seems to be working with Sierra 10.12.6, but am wondering if there are any other versions that have worked well for others such as PT 12.6 or 12.7? I stopped the annual upgrade a while back, so my PT version only goes as high as 12.7.

Keep in mind, PT 12.5-12.7 are not supported with Sierra 10.12.6. (Only PT 12.6 w/ OS 10.12, PT 12.6.1 w/ OS 10.12.1, and PT 12.7 w/ OS 10.12.2)

Thoughts?

Thanks for your time!

Mike.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-12-2019, 08:08 AM
DistractMusic DistractMusic is offline
Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Default Re: Pro Tools 12 with Sierra 10.12.6

Did you end up having any problems? I've been working on El Capitan for a long time and need to upgrade to Sierra for other reasons. I have Protools 12.6 and was wondering how 12.5.2 did on Sierra 10.12.6. I know on the website it says that protools 12.6 is only compatible with 10.12 but I can't find a working version of 10.12...which is why my only option would be to upgrade to 10.12.6.

Anyways, I would love to hear how its been going or went for you
Reply With Quote
  #3  
Old 08-13-2019, 04:21 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,529
Default Re: Pro Tools 12 with Sierra 10.12.6

Quote:
Originally Posted by DistractMusic View Post
Did you end up having any problems? I've been working on El Capitan for a long time and need to upgrade to Sierra for other reasons. I have Protools 12.6 and was wondering how 12.5.2 did on Sierra 10.12.6. I know on the website it says that protools 12.6 is only compatible with 10.12 but I can't find a working version of 10.12...which is why my only option would be to upgrade to 10.12.6.

Anyways, I would love to hear how its been going or went for you
If you have or can get a base install of Sierra like OSX 10.12.0 use Google to find the combo updater for the version you want to use. You'd first install OSX 10.12.0 and THEN do the combo update over that.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12.5 - 12.7 with Sierra? Thenewexhibit Pro Tools 12 2 05-24-2018 03:31 PM
Question: Sierra or High Sierra for PTHD 2018.3? johnnyv Pro Tools 2018 25 03-18-2018 08:30 PM
pro tools 9 en Sierra jorgedon Foro en Español 1 07-25-2017 09:32 AM
OS X Sierra Pro Tools 12 pgreenproduce Pro Tools 12 6 05-31-2017 08:43 AM
Pro Tools 12 Sierra and Mac Pro 4.1 TVPostSound Pro Tools 12 8 07-26-2016 06:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com