Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2008, 03:52 AM
BA Studios BA Studios is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Madrid, Spain
Posts: 39
Default :confused: Confused Re: Expansion Chasis

Hi guys, me again.

Have just purchased an HD3 Accel system (PCIe) and was waiting for Digidesign to announce compatability with the new 8 core Harpertown MacPro & OSX Leopard before buying one to fit the HD3 system into. My question, if anyone can help, is:
I have 3 empty PCIe slots in the new MacPro: 1 PCIe2 and 2 PCIe slots.
OK that's fine and I'm assuming that the PCIe2 slot is backwards compatible with the PCIe core card and accel cards that came with my HD3 system. So I have a slot for each card and everything should be hunky dorey. However, I want to create a RAID system for recording so that I always have a backup should anything go wrong (we've all been there). I don't have a PCIe slot left for the RAID card and yet there doesn't seem to be an expansion chasis (as far as I can see) for the PCIe Macs. Only for PCI Macs. How do I go about this?
Any help would be most appreciated.
Cheers guys.
Thanks
Craig
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2008, 04:45 AM
ChuckS ChuckS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,153
Default Re: :confused: Confused Re: Expansion Chasis

Magma has PCIe expansion chassis (http://www.magma.com/products/pciexpress/index.html) or try OWC (www.macsales.com) for firewire RAID solutions.
__________________
PT 2019.6 DP 10.01 VEP 7.x Komplete Audio6 HP Envy 8G i7 Quad Laptop Win10 (x64 1909)
PT 2019.6 DP 10.01 VEP 7.x 828mkII ADA8200 MTP-AV 2011 Mac Mini i7 Quad High Sierra.6
Reply With Quote
  #3  
Old 02-26-2008, 08:24 AM
BA Studios BA Studios is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Madrid, Spain
Posts: 39
Default Re: :confused: Confused Re: Expansion Chasis

Thanks Chuck.
I inadvertently posted this in the wrong place so thanks for replying anyway. I didn't realise that Magma did an expansion chasis for PCIe.
Cheers mate

regards

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
expansion chasis help? JT916 Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-28-2004 09:57 AM
Expansion Chasis for HD5 jerrahi Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-12-2002 06:33 AM
expansion chasis robby 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-19-2002 07:22 PM
Expansion Chasis ratz Tips & Tricks 3 03-27-2001 05:29 AM
expansion chasis loutunes Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 01-05-2000 04:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com