Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-31-2009, 10:19 AM
JLEpperson JLEpperson is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Louisville, KY
Posts: 474
Default How to restore Midi Devices & Midi Patch Names

I had to reinstall PT on a new Mac. I tried to copy my Devices and Patch Names from my previous install, because I had all my patch names working. Now on some of the keyboards I get the message "MIDIServer patch file, bank, or mode information not available for this MIDI instrument." I cant seem to get anything to work so I would like to reinstall the factory devices and names and start over. Can I do this without reinstalling PTs or does anybody know of a fix?
Thanks
JE
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2009, 01:31 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,436
Default Re: How to restore Midi Devices & Midi Patch Names

Quote:
Originally Posted by JLEpperson View Post
I had to reinstall PT on a new Mac. I tried to copy my Devices and Patch Names from my previous install, because I had all my patch names working. Now on some of the keyboards I get the message "MIDIServer patch file, bank, or mode information not available for this MIDI instrument." I cant seem to get anything to work so I would like to reinstall the factory devices and names and start over. Can I do this without reinstalling PTs or does anybody know of a fix?
Thanks
JE
Hi

all the pro tools included ones are installed along with pt! Might just be a case of steering the midi patch lister towards the folder and the patch files for each instrument! They are all in the digidesign folder system drive, libray, app support digidesign. They are in folders for each manufacturor! Roland, yamaha etc!
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering E-Mixing & Mastering facility
www.ukmastering.com


PT10.3.6 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2, Quad x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, Solid State Logic VHD, Anthony De Mario ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B Aphex 20Z. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI Patch Names - From MIDI Forum DigiTechSupt MIDI 71 12-05-2016 05:35 AM
MIDI Output Problem - Assigning MIDI Patch Names pancake1975 MIDI 8 05-29-2006 04:25 PM
Managing Midi Devices and Patch Names in XP Patrick J. Terry MIDI 1 03-12-2003 10:17 AM
About MIDI Devices and Patch Names under PT 6. J. Guerrero 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-06-2003 09:38 PM
PT5 & OMS Names Manager (MIDI patch names) Baron Von Deca Tips & Tricks 0 02-17-2000 04:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com