Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2007, 05:57 PM
overseasmusician overseasmusician is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1
Default MIDI beat clock latency issue!!

Im using protools Mpowered 7.3.1 with projectmix I/O as my clock master for sending MIDI clock messages to my arranger keyboard.

protools communicates with the keyboard but they dont sync with each other (keyboard starts after protools)


tried the MIDI offset option and changed some values but no apparent effect was noticed, the issue is still there!!


anybody knows how to fix this please reply!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MPC 3000 and PT 9 beat clock issue michaelc22 Pro Tools Software (Mac) 0 10-03-2011 11:24 PM
MIDI BEAT CLOCK ISSUE atomsmasher Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-04-2006 06:56 PM
MBox Midi Beat Clock and Latency CHASE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-31-2004 05:08 PM
MPC 2000/MIDI Beat Clock issue djwilmer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-22-2003 07:27 AM
Aaarrrggghhhh Midi Beat Clock Latency Arnold Drummand 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-18-2003 01:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com