Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2019, 07:12 PM
Davidwilson Davidwilson is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Australia
Posts: 149
Default Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

I have a licence for pro tools 12 issued 15/12/2016 ( currently using 12.4) wondering how far i could upgrade to without having to pay more money.

Sent from my SM-N950N using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2019, 10:27 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,327
Default Re: Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

Quote:
Originally Posted by Davidwilson View Post
I have a licence for pro tools 12 issued 15/12/2016 ( currently using 12.4) wondering how far i could upgrade to without having to pay more money.

Sent from my SM-N950N using Tapatalk
You can check your license on the iLok License Manager. Right click on the PT License bundle and check what your license supports. It will say what you need to know there.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 11-26-2019, 02:12 PM
Davidwilson Davidwilson is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Australia
Posts: 149
Default Re: Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

Hi Southside.

Unfortunatly there is no extra information of that type there.

Sent from my SM-N950N using Tapatalk
Reply With Quote
  #4  
Old 11-26-2019, 02:23 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,327
Default Re: Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

I am gonna ask tech now as I Can’t remember where to look but will be back with an answer as soon as I have got the info.

PS Removed the private info from the forum
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #5  
Old 11-27-2019, 04:24 PM
Davidwilson Davidwilson is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Australia
Posts: 149
Default Re: Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

Thanks Southside

Sent from my SM-N950N using Tapatalk
Reply With Quote
  #6  
Old 11-27-2019, 05:57 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,327
Default Re: Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

Quote:
Originally Posted by Davidwilson View Post
Thanks Southside

Sent from my SM-N950N using Tapatalk
So here is the answer:

It's the Release Limit date. It's displayed in the Details for a perpetual license/bundle in iLok License Manager.
Launch/sign in to iLM
Right+click the PT license/bundle and Show Details

Details here too.

http://avid.force.com/pkb/articles/faq/en393795
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #7  
Old 11-28-2019, 01:39 AM
Davidwilson Davidwilson is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Australia
Posts: 149
Default Re: Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

Great thanks for your help

Sent from my SM-N950N using Tapatalk
Reply With Quote
  #8  
Old 11-28-2019, 04:04 AM
lae777 lae777 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 139
Default Re: Upgrading pro tools fron 12.4 to 12.8 ?

Also, I don't think you'll find a download link in your Avid account for any versions you can't use with your existing license, so the versions listed there can be used without any additional costs.

In other words, if 12.8 is in your account then you have a valid license for it.
__________________
5,1 Mac Pro, 3.46 GHz Six Core Xeon, 48gb ram, Pro Tools Ultimate 2019.10, HD Native card, Avid 96io interface, Avid 192io, Intensity Pro video card, Radeon HD 7970 graphics card, Mac OS X 10.13.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading my MAC for pro tools clintusmaximus Getting Started 1 08-12-2013 12:40 PM
Upgrading from Pro Tools 9 asangu macOS 2 05-26-2012 10:13 PM
Upgrading from Pro Tools 7.4 to Pro Tools 9 - missing iLok authorization Peoples888 Pro Tools 9 8 01-13-2012 10:04 AM
Transfer Plug settings fron Mac to Windows? EGS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-19-2005 07:24 PM
headphones fron + rear panel on Mbox 92accordlxtuner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-19-2005 10:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com