Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-16-2018, 04:59 PM
boozooq boozooq is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: France
Posts: 13
Default Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

hi,
still have the issue.
The hardware is the same as in my initial post and i upgraded to PT12 and WIn10.
I use the integrated HD3000 in my motherboard and a asus GTX570.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 8.0.3 + P6TD Deluxe + Intel i7 + Win7 64bit - Blue Screen (Solved). Hemophagus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-09-2010 10:08 AM
A-E sends not visible Studio Studio Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-20-2009 04:02 AM
SOLVED>>Need HELP, SUPER ASAP.< audioindo Pro Tools TDM Systems (Mac) 18 04-21-2007 06:43 AM
Access Violation error issue solved daeron80 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-11-2006 04:52 PM
Can't access nudge popup:screen too small? Billy Mayhem Digidesign Hardware & Software 1 06-15-2004 10:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com