Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 07-10-2018, 08:48 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: P.R.
Posts: 2,308
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 BETA - Free

Hi friend still working great here . PT 2018 .
__________________
- Jesus Alvarado -

Windows 10 Pro 64 bit - i7 CPU 4770k
Asus A97-AR mobo - 32gb DDR3 ram
Samsung 850 evo SSD 500gb - Radeon 470rx
Corsair 750w PSU
Lynx Aurora 8
Clarett Pre 8 X Thunderbolt - Protools Ultimate
Avalon 2022 - Octane 8 - Scarlett Dynamic 8pre
Uad 2 quad - Waves Gold
McDsp Emerald - Duy Everpack
Tc Powercore Firewire
Reply With Quote
  #22  
Old 07-12-2018, 05:24 AM
Youlean Youlean is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Belgrade
Posts: 16
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 BETA - Free

Awesome. Thanks!
Reply With Quote
  #23  
Old 09-29-2018, 08:55 AM
Youlean Youlean is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Belgrade
Posts: 16
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 BETA - Free

Hey, can someone test if this plugin is working in Pro Tools 10? Thanks!
Reply With Quote
  #24  
Old 09-29-2018, 04:05 PM
PhiBee's Avatar
PhiBee PhiBee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Strasbourg - FRANCE
Posts: 123
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 - FREE and PRO

If no one answers by Monday, I'll try
We have both 2018 and 10.
By the way, works great with 2.02 under 2018.7. Goodbye WLM and DMM !
__________________
WIP house Prod - home studio
iMAC 4K i7 - 10.13.6 - Pro Tools 2018.10 - Audient iD22 - Digidesign C|8 / Presonus Faderport. NI KK A61.
STUDIO PRO Post-prod
MAC Pro "Trash can" - 10.13.3 - Pro Tools HD Native + Ultimate 2018.10 /Avid S3/ProTools|Dock. Blackmagic UltraStudio Mini Monitor.
MAC Pro QCore 5.1"Cheese grater" - 10.8.5 - Pro Tools HD2 10.3.10 - /Control24. Blackmagic DeckLink SDI
Reply With Quote
  #25  
Old 09-29-2018, 04:22 PM
Youlean Youlean is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Belgrade
Posts: 16
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 - FREE and PRO

Quote:
Originally Posted by PhiBee View Post
If no one answers by Monday, I'll try
We have both 2018 and 10.
By the way, works great with 2.02 under 2018.7. Goodbye WLM and DMM !
Awesome! Thank you very much!
Reply With Quote
  #26  
Old 10-01-2018, 05:46 AM
PhiBee's Avatar
PhiBee PhiBee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Strasbourg - FRANCE
Posts: 123
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 - FREE and PRO

Ok. Under PT 10.3.10 and macos 10.8.5, doesn’t work very well . Install ok, insert the plugin ok, but when using it ...
Have a look
https://share.icloud.com/photos/0OUe...tiers_Centraux
__________________
WIP house Prod - home studio
iMAC 4K i7 - 10.13.6 - Pro Tools 2018.10 - Audient iD22 - Digidesign C|8 / Presonus Faderport. NI KK A61.
STUDIO PRO Post-prod
MAC Pro "Trash can" - 10.13.3 - Pro Tools HD Native + Ultimate 2018.10 /Avid S3/ProTools|Dock. Blackmagic UltraStudio Mini Monitor.
MAC Pro QCore 5.1"Cheese grater" - 10.8.5 - Pro Tools HD2 10.3.10 - /Control24. Blackmagic DeckLink SDI
Reply With Quote
  #27  
Old 10-01-2018, 06:21 AM
PhiBee's Avatar
PhiBee PhiBee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Strasbourg - FRANCE
Posts: 123
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 - FREE and PRO

As you can see in the video, from time to time, I have strange graphic issus
__________________
WIP house Prod - home studio
iMAC 4K i7 - 10.13.6 - Pro Tools 2018.10 - Audient iD22 - Digidesign C|8 / Presonus Faderport. NI KK A61.
STUDIO PRO Post-prod
MAC Pro "Trash can" - 10.13.3 - Pro Tools HD Native + Ultimate 2018.10 /Avid S3/ProTools|Dock. Blackmagic UltraStudio Mini Monitor.
MAC Pro QCore 5.1"Cheese grater" - 10.8.5 - Pro Tools HD2 10.3.10 - /Control24. Blackmagic DeckLink SDI
Reply With Quote
  #28  
Old 10-01-2018, 08:14 PM
Youlean Youlean is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: Belgrade
Posts: 16
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 - FREE and PRO

Quote:
Originally Posted by PhiBee View Post
As you can see in the video, from time to time, I have strange graphic issus
Thank you very much! Was the install process same as for Pro Tools 2018.7? I have a user that can't load the plugin in Pro Tools 10...

This is some bug that I can't reproduce. It happens in Pro Tools only. Did you have anything special in that session like tempo automation...?
Reply With Quote
  #29  
Old 10-02-2018, 12:13 AM
PhiBee's Avatar
PhiBee PhiBee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Strasbourg - FRANCE
Posts: 123
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 - FREE and PRO

Hi,
Yes, same process, I used the installer, no problem at all.
The session is a tv mix, so no tempo at all. And it was a record session without insert or send. I’ve just opened the last session to test, using a single stereo track with your plugin.
__________________
WIP house Prod - home studio
iMAC 4K i7 - 10.13.6 - Pro Tools 2018.10 - Audient iD22 - Digidesign C|8 / Presonus Faderport. NI KK A61.
STUDIO PRO Post-prod
MAC Pro "Trash can" - 10.13.3 - Pro Tools HD Native + Ultimate 2018.10 /Avid S3/ProTools|Dock. Blackmagic UltraStudio Mini Monitor.
MAC Pro QCore 5.1"Cheese grater" - 10.8.5 - Pro Tools HD2 10.3.10 - /Control24. Blackmagic DeckLink SDI
Reply With Quote
  #30  
Old 10-03-2018, 06:22 PM
jacko's Avatar
jacko jacko is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wroclaw / Poland
Posts: 667
Default Re: Youlean Loudness Meter 2 BETA - Free

Pro Tools 10 HD TDM
There's erratic graphics behaviour, as if the plugin is trying to work in quadruple speed or so.
Would you like a video?
__________________
5dB Ride mixing and mastering
http://5dbride.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WLM Plus Loudness Meter CL_Audios General Discussion 0 07-13-2014 09:49 AM
WLM loudness meter, need help. nossnevs Post - Surround - Video 5 03-09-2012 02:56 AM
How to set my Loudness Meter.... kd_special Post - Surround - Video 13 02-08-2012 02:41 AM
loudness meter, free plug ins, thank you Avid nossnevs Pro Tools 10 5 01-24-2012 01:17 PM
New loudness meter TC LM5 nucelar Post - Surround - Video 6 01-24-2008 03:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com