Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Mac OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-29-2015, 07:52 PM
emanchavez emanchavez is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1
Default Where can I Find My System ID?

Hi all,

A friend purchased and gifted to me Pro Tools Express with an upgrade to 11. I tried to install install but keep running into an error that says I need to be running OS X 10.7 or newer. I'm running Yosemite. When I try to upgrade it to 11 it asks me for my systems ID. I've looked everywhere but I can't find my system ID. I have no idea what a system ID is or where I can find it. I have all the proofs of purchase, the iLok, activation card but nothing seems to work.

I think I'm having the same issue as found in this thread:
http://duc.avid.com/showthread.php?t=356750

But not seeing any way that I can get help from support. I'm hoping someone my be able to point me in the right direction.

Cheers.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2015, 06:31 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,768
Default Re: Where can I Find My System ID?

Welcome to the community.

Pro Tools Express would not have included a System ID.

Do you have an Activation/Redemption Code for Pro Tools 11? If not, and your Pro Tools Express is the Avid version (not Akai/InMusic) you can upgrade by purchasing the $199 Pro Tools Annual Upgrade and Support Plan from http://shop.avid.com/ccrz__ProductDe...ku=DYNAPA20003
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where do I find my System ID? KarenP Pro Tools 11 7 10-29-2015 03:46 PM
How do I find my System ID? MusicGirl Pro Tools 11 0 02-13-2015 01:54 PM
cant find system ID in protools 11.1.3 rmandelbaum Pro Tools Software (Win) 1 11-28-2014 05:29 PM
Cant find my HD system in my account crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-11-2011 11:50 AM
HOW CHEAP CAN WE FIND A USED TDM SYSTEM FOR????? el matador 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-18-2002 12:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com