Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-06-2020, 11:18 PM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 768
Default Re: Can HDX & HD Native coexist?

Quote:
Originally Posted by LukeHoward View Post
I just found a MOTU M64 on eBay (USB to MADI, AVB) for US$375. That's gonna be your cheapest solution! RME better, obviously, but at a cost.

Great tip!
__________________
littledevilstudios.com.au
Pro Tools Ultimate 2020.3. OSX 10.15.4. HDX1. Avid Omni. MacBook Pro 2018. 6 Core i7. 32Gb. 4x mSata SSD Drives + 4x HDD. AJA XT IO. ATI RX580. Sync HD. Dobly Production Suite 3.4.
Reply With Quote
  #12  
Old 05-06-2020, 11:26 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 909
Default Re: Can HDX & HD Native coexist?

Quote:
Originally Posted by LDS View Post
Great tip!
I will say that, after shipping and import duties, I only saved $100 from buying it locally so you may as well just head to Awave...
Reply With Quote
  #13  
Old 05-07-2020, 12:51 AM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 768
Default Re: Can HDX & HD Native coexist?

Quote:
Originally Posted by LukeHoward View Post
I will say that, after shipping and import duties, I only saved $100 from buying it locally so you may as well just head to Awave...
Ha! Our dollar is definitely in the toilet at the moment.
__________________
littledevilstudios.com.au
Pro Tools Ultimate 2020.3. OSX 10.15.4. HDX1. Avid Omni. MacBook Pro 2018. 6 Core i7. 32Gb. 4x mSata SSD Drives + 4x HDD. AJA XT IO. ATI RX580. Sync HD. Dobly Production Suite 3.4.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-22-2020, 08:08 PM
LukeHoward LukeHoward is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Melbourne
Posts: 909
Default Re: Can HDX & HD Native coexist?

Quote:
Originally Posted by LDS View Post
Turns out to be a bit of a dud for what I was hoping to use it for - running HDX in Pro Tools and using HD Native for core audio applications. Both HDX and HD Native appear as hardware options in Pro Tools, but the core audio aspect of the HD driver must only allow one of them to exist as an audio interface under OSX.
I actually tried this the other day, but I could never select the HD Native playback engine without Pro Tools crashing.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 11/12 coexist? heraldo_jones Pro Tools 12 31 01-28-2015 10:03 AM
Can HD TDM & PT Native Card Coexist? magnet Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-05-2011 05:02 PM
Can HD TDM & PT Native Card Coexist? magnet macOS 5 01-04-2011 04:20 PM
Can PT 6 TDM and LE coexist on same computer? Captain Crunch Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 02-17-2003 02:46 AM
Could an HD and an 001 system coexist on the same G4? Basil's Wrathbone Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-14-2002 11:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com