Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2004, 02:41 PM
mykhal c's Avatar
mykhal c mykhal c is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: san fran
Posts: 4,355
Default 6.7 LE compatible with WAVES 4.0.1?????

happy holidays DUC'ers!!wanted to see if anyone has upgraded to 6.7 LE and using WAVES 4.0 plugs?? i checked their website but did not see any mention to 6.7 yet. thanks in advance...mykhal
__________________
bassist...deep pocketz anyone???!!!

The Basschakra Lucid Soul Trip

i7 Builds - Specs and Results

HDNative | Omni | i7-3930K OC'd 4.0GHZ |
ASUS X79 Sabertooth | 32GB GSkill DDR3 2133 ram | mo' stuff
Reply With Quote
  #2  
Old 11-27-2004, 06:32 PM
mykhal c's Avatar
mykhal c mykhal c is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: san fran
Posts: 4,355
Default Re: 6.7 LE compatible with WAVES 4.0.1?????

bump
__________________
bassist...deep pocketz anyone???!!!

The Basschakra Lucid Soul Trip

i7 Builds - Specs and Results

HDNative | Omni | i7-3930K OC'd 4.0GHZ |
ASUS X79 Sabertooth | 32GB GSkill DDR3 2133 ram | mo' stuff
Reply With Quote
  #3  
Old 11-27-2004, 06:32 PM
BIG D BIG D is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Queensland, Australia
Posts: 411
Default Re: 6.7 LE compatible with WAVES 4.0.1?????

Hi There,

I have upgraded and Waves 4.x seems to be working fine, except for and occassional glitch with the L2 when inserting new audio tracks. All my old sessions are loading and working fine.

Best,

Big D
__________________
INTEL QUAD XEON
INTEL S5000XVN serverboard
4 gig Fully Buffered Ram (About to add more)
3 x WD500gig SATA, 1 x WD1T32mb SATA cache Green
NVIDIA Geforce 7300le,
Command 8,HD2,192,Massive Pack 4
Windows 7 64 bit PTHD 9
Reply With Quote
  #4  
Old 11-27-2004, 06:34 PM
mykhal c's Avatar
mykhal c mykhal c is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: san fran
Posts: 4,355
Default Re: 6.7 LE compatible with WAVES 4.0.1?????

much appreciated BIG D!! 6.7 here i come!!
__________________
bassist...deep pocketz anyone???!!!

The Basschakra Lucid Soul Trip

i7 Builds - Specs and Results

HDNative | Omni | i7-3930K OC'd 4.0GHZ |
ASUS X79 Sabertooth | 32GB GSkill DDR3 2133 ram | mo' stuff
Reply With Quote
  #5  
Old 11-29-2004, 06:55 AM
Polyph Polyph is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 97
Default Re: 6.7 LE compatible with WAVES 4.0.1?????

Has there been any changes to the GUI user interface on 6.7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waves V9 is now Venue compatible digidesigner VENUE Live Sound Systems 5 07-25-2012 01:25 AM
7.4 HD compatible with Waves 5.0??? CF Buck Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-04-2008 02:56 PM
So, Waves 7.4 compatible or not? studiomusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-12-2007 05:47 PM
Waves Plugins not really compatible? ecki Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-08-2007 09:53 AM
WAVES 3.5 COMPATIBLE? karusse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-18-2003 09:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com