Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-27-2013, 04:23 PM
6lovemusic 6lovemusic is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 93
Default Structure AAX Multiple outs?

When using structure in PT10 I only have 16 outs available to me. But if I use structure in PT11 I have 32 outs.

Anyone else having this issue?
__________________
Musically yours,
6love

Mac Pro5,1 2x2.24 12-Core, ATI HD5770,
OSX 10.11, 16GB RAM
Apollo Quad Firewire, UAD2 Solo & Quad
NI Maschine v2
PT2018
Reply With Quote
  #2  
Old 10-27-2013, 04:37 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,055
Default Re: Structure AAX Multiple outs?

Quote:
Originally Posted by 6lovemusic View Post
When using structure in PT10 I only have 16 outs available to me. But if I use structure in PT11 I have 32 outs.

Anyone else having this issue?
That's why its an upgrade!
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #3  
Old 10-27-2013, 04:46 PM
6lovemusic 6lovemusic is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 93
Default Re: Structure AAX Multiple outs?

Quote:
Originally Posted by DonaldM View Post
That's why its an upgrade!
So are saying this is correct?
Because I don't see anything mentioned in the documentation regarding this in the manual or the site. And all the other instruments in the upgrade seem to work exactly the same in both versions.
__________________
Musically yours,
6love

Mac Pro5,1 2x2.24 12-Core, ATI HD5770,
OSX 10.11, 16GB RAM
Apollo Quad Firewire, UAD2 Solo & Quad
NI Maschine v2
PT2018
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Konatkt 5 AAX Multiple Outs zion AAX Plug-ins 8 04-24-2018 03:18 AM
multiple MTC outs from PT8 RIK Simpson Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-19-2009 11:33 PM
Multiple outs from Reason to PT thenchel Tips & Tricks 15 10-04-2006 07:36 PM
BFD multiple outs and 6.7 Ross H 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-23-2004 09:17 AM
using multiple outs in Digi 001 calden 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-17-2001 03:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com