Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2002, 08:15 PM
robfugate robfugate is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 3
Default assertion occured in "Sys_filetype.cpp" line 74

Hi there, I have run into a problem when trying to re-open some of my M-box sessions. When I try to open the session, a pop up menu asks where I would like to place the converted files. I don't know what the conversion would be because I had previously worked on these files in the same environment from an external firewire drive. When I tell Pro Tools to save the converted files in that particular session's folder, I get this message (An assertion ocurred in "Sys_FileType.cpp" , line 74) Anyone else have this problem or can anyone shed some light on this trouble? Thanks Robert Fugate
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2002, 10:02 PM
robfugate robfugate is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 3
Default Re: assertion occured in "Sys_filetype.cpp" line 74

okay, I seemed to fix the problem. Judging by some of the answers to the other "Sys_File" problems I threw away the Preferences for Pro Tools and the DAE, along with the Digi-setup. I had been starting my sessions in LE with the M-box and then taking the firewire drive with that session data and hooking it in our TDM system on another computer. When you open a LE sourced session in the TDM environment it changes that preferences. OnceI went back to the M-Box the preferences were still set for the TDM world and confusing the LE system. So I quit ProTools, threw out the preferences that I mentioned above, and then restarted. To create a new set of preferences, I then created a new session from scratch, added a track, saved it, and closed it. Then went back to the session I was originally trying to bring back into LE from the TDM version and it worked fine. I don't know if I explained this clearly or not, but you basically need to reset the preferences for LE.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
assertion in "..\Mdie_TrackPlayer.cpp", line 469 / access violation/ DAE error -9400 thibault 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-22-2013 05:08 PM
FIXED: Startup issue: "Could not complete request because Assertion line 1424" wheret Windows 2 07-11-2012 05:43 PM
Problems creating fades, "assertion in...., line 865 ()" BookSix Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-17-2009 01:30 PM
An assertion occured in "Sys_FileType.cpp", line 7 nt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-28-2004 08:18 AM
An assertion occured in "Sys_typed InStream",Line 68 abraxas Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-07-2002 01:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com