Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2010, 05:05 PM
tonesponge tonesponge is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Default Problems bouncing down

I started having problems lately when I try to bounce mixes.

It basically alternates between saying that the processor held off interrupts too long, and that pro tools is interfering with other system tasks. The error windows that interrupt the bouncdown say to change the buffer size play back engine settings, but if I select 512, I get the interrupts message, and if I select 1024, I get the other one.

The first time it happened, I basically had to delete a bunch of busses and save my session as a a new session to make it start working right.

I kept my busses and so forth to a minimum after that, but I still run into problems even with just 12 or so stereo audio tracks and a couple of reverb busses.

Just removing busses does not clear the problem. I have to save, shut down, and reload to get it to work. Does that mean there might be a way to purge the cache or something like that and make it work, without having to delete busses?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2010, 10:31 PM
aus scott aus scott is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Melbourne, Australia
Posts: 185
Default Re: Problems bouncing down

What version of PT?

Are you using DVerb?

Scott
Reply With Quote
  #3  
Old 12-27-2010, 05:48 AM
tonesponge tonesponge is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Default Re: Problems bouncing down

Pro Tools LE 6.1.1

Yes, I am using DVerb
Reply With Quote
  #4  
Old 12-27-2010, 10:33 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,500
Default Re: Problems bouncing down

6.1.1
Look for some updates(I would go to 6.4 with cs6 and cs9). There was a bounce issue with 6.something(sorry, its been too long) so you may have that. The mention of Dverb is alluding to the old denormalization problem that was solved by inserting a dither plugin, in front of the Dverb plugin(drag Dverb down one slot and add dither in slot 1).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bouncing problems Rjkirk1 Pro Tools 9 1 09-09-2011 02:53 PM
Bouncing for CD problems Lowtone General Discussion 7 10-28-2009 05:41 PM
bouncing problems zebra_elements 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-21-2006 01:12 PM
Problems when Bouncing in LE 6.9 skinnyc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-02-2005 11:57 AM
problems bouncing with PT4.2 izotropix Tips & Tricks 0 09-29-2000 10:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com