Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2010, 10:14 PM
Anangu Anangu is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Australia
Posts: 50
Default Structure: missing AIR contents

This has probably been asked a million times but I could not find my answer in search. I installed Structure LE with my MPTK2 today and it can't seem to find the AIR contents. My Content folder in the AIR folder, has simply an 'air.bn' file but no contents. Any ideas?
__________________
Mac Pro 2x2 GHz Dual core; RAM 6 GB; OSX 10.6.3; PT LE 8.0.3; Digi 003 console; MPT2; BFD2; Stylus RMX 1.9
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing samples in Structure songman Virtual Instruments 4 11-22-2013 03:20 PM
Structure content missing??!! stringace Virtual Instruments 6 05-07-2009 01:17 AM
Sounds for structure LE missing?? JakeLH 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-22-2009 10:43 PM
Structure LE missing samples? Jon E. Virtual Instruments 3 01-01-2009 04:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com