Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-10-2020, 01:02 PM
TrentWilliams TrentWilliams is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 849
Default Waves Central 11.0.55 Hanging PT on Launch

EDIT:
This issue has been resolved.

EDIT:

Waves Response:

"On OS’s Mojave and Catalina, the latest version of Waves Central (11.0.55 | 2020) can sometimes hang during installation/activation, when USB devices are connected to the computer.
We are working to fix this issue as soon as possible and will let you know once it's fixed".



Hey everyone,

Since updating Waves Central today to 11.0.55 I am no longer able to launch PT or Waves Central if my NVME drives are connected *PT will hang as soon as it tries to load WaveShells. As soon as I disconnect those drives PT and WC both launch without issue. If I pull all WaveShells out of my plugins folder, PT will launch with NVME drives connected.

I can launch PT without the NVME drives attached, then launch a Waves plugin, it will open fine. If I mount an NVME drive, then launch a Waves plugin PT will hang and freeze.

Something has changed after this update which is stopping Waves from mounting plugins if an NVME drive is attached.

Feeling frustrated.

Curious if anyone else can recreate this?

T
__________________
Pro Tools 2020.3|Ultimate, UAD Apollo 8, UAD Octo+Quad Satellite, UAD Apollo Twin Quad Core, Focusrite 8PreXiMac 27" Late 2013 - 3.5GHz i7 - macOS 10.14.4 • RAM 32GB DDR3, GPU NVidia GTX 780M 4GB

Last edited by TrentWilliams; 03-08-2020 at 06:48 AM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools missing V9 plugins from Waves after updating Waves Central williamg AAX Plug-ins 4 12-14-2019 05:54 AM
Waves Central K.I. AAX Plug-ins 62 01-01-2016 07:52 PM
Vocalign Pro hanging on protools 9 launch. broken81 Pro Tools 9 0 11-08-2010 04:33 PM
Pro Tools LE 7.3.1 Hanging on Launch oldwease 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-01-2007 06:19 AM
First session load after launch hanging... Bermaster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-19-2003 06:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com