Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-28-2010, 10:06 AM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

I jus think they can't do it to where it would be interchangeable with TDM; thatz jus my thought tho...
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #12  
Old 06-28-2010, 11:02 AM
ed13adema ed13adema is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2010
Location: Los Angeles
Posts: 77
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
You’re right KB.
But looking at things from Avid's point of view, I would have to ask the question... When do we deliver ADC as an inclusion in a paid upgrade or toolkit? They must realize the revenue this cash cow would generate.
Ummm it is a paid upgrade..... Pro Tools HD...... LOL
Reply With Quote
  #13  
Old 06-28-2010, 11:08 AM
BlueThursday BlueThursday is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 241
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

Quote:
Originally Posted by popco View Post
Logic, Live, Reason, everything works almost perfectly Snow Leopard.

ProTools still falling. What are the performance of the worst. He thinks too avid to us, or you have to seriously ProTools LE funeral (where the new update?)? It is the best music program I've ever met. Shame. Oh boy
I really have no idea what this is supposed to mean. If you mean that Pro Tools LE doesn't run on Snow Leopard, then let me state that I run LE on 10.6.3 with no trouble.
__________________
Mac Pro - 8 core 2.8 GHz - 6GB RAM - 10.5.8
Pro Tools LE 8.0 - MPT2 - 003R
Reply With Quote
  #14  
Old 06-28-2010, 01:32 PM
Wireline Wireline is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Midland TX
Posts: 141
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

If PT LE is going to the grave, then dig an extra couple of wholes for the guys who are too busy using it making a living to post their complaints all the time.

Bought LE over a year ago, and after finally getting over the PC app blues and grasping the differences, see what the hoopla is all about. Getting guidance from people I know and trust (the onces making records) seem to suggest that an LE system on an 8 core Mac can (and has done so ~ often) done things that could choke any native system on the planet, any HD2 and quite a few HD3 setups...

As of late, I'm tracking in TDM 6.4 (mac) or PC LE 8 - depending on the gig...and don't have time for stuff that does not work fast and reliably every single time....so if that's a grave digger system, get me a shovel
__________________
Ken Morgan
Midland, TX
It Doesn't Matter What I Did Then - What I Do Now Is What's Important
Reply With Quote
  #15  
Old 06-28-2010, 01:48 PM
bfx bfx is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Switzerland / Germany
Posts: 248
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

Quote:
... seem to suggest that an LE system on an 8 core Mac can (and has done so ~ often) done things that could choke any native system on the planet, any HD2 and quite a few HD3 setups...
+1
__________________
Mac Pro 8-core 2.26 | 6 GB | OS X 10.6.8 | PT LE 10.0.0 | MBox 2 / ECHO AudioFire PRE8
MacBook Pro i5 2.3 | 4 GB | OS X 10.6.8 | PT LE 10.0.0 | MBox 2 / ECHO AudioFire PRE8
Reply With Quote
  #16  
Old 06-29-2010, 04:14 AM
tamasdragon tamasdragon is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Hungary
Posts: 2,190
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

So now do I need to uninstall and throw away all my le rigs?

Oh, wait, no, they are rock stable and earning money for me daily...
Than I think they stay here.
__________________
my blog:Tamas Dragon
Reply With Quote
  #17  
Old 06-29-2010, 04:22 AM
bigdrum2 bigdrum2 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Montreal Canada
Posts: 103
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

My rig is rock solid also. the problem is not the rig,
it's the user..........
Reply With Quote
  #18  
Old 06-29-2010, 05:54 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,719
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

If it's good enough for Thomas Dolby...

http://www.keyboardmag.com/article/o...ne-2010/115811
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #19  
Old 06-29-2010, 06:57 AM
me beginner me beginner is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: montreal canada
Posts: 29
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

New Question for techies:
I have Windows Vista 64-bit and Pro Tools LE & Mbox.
My techie friend wants to install a VIRTUAL MACHINE
on my laptop with XP 32-bit so I can run Pro Tools.
But....
He wants to know if it will recognize the USB port
for the Mbox?
Apparently virtual machines have trouble recognizing
some virtual ports.
This is a very pertinent question I think.
Because more and more people have 64 bit computers,
and Pro Tools isn;t compatible with 64-bit.

So help from any techies and especially Pro Tools
moderators would be a big help!
Reply With Quote
  #20  
Old 06-29-2010, 07:07 AM
Wireline Wireline is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Midland TX
Posts: 141
Default Re: Pro Tools LE go to the grave?

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
If it's good enough for Thomas Dolby...

http://www.keyboardmag.com/article/o...ne-2010/115811
Wow...that's got everything but the kitchen sync

(sorry)
__________________
Ken Morgan
Midland, TX
It Doesn't Matter What I Did Then - What I Do Now Is What's Important
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com