Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2016, 01:12 AM
Amplitude Amplitude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Copenhagen
Posts: 95
Default S6l&s3l

Is there any status on, when we can use S6L and S3L in an shared Stagebox environment?

Markus
Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2016, 09:44 AM
RyanJ's Avatar
RyanJ RyanJ is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2007
Location: San Francisco, CA
Posts: 276
Default Re: S6L&S3L

There are a LOT of steps that need to be taken to get both systems running smoothly together, and even once that's done, there is a long period of testing to ensure that it's a stable system.

I can't tell you when it would be finished, but I can tell you that the team is working extremely hard to reach goals like this.
__________________
Ryan John
Principal Product Manager | Avid Live Sound

ryan.john@avid.com
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2016, 12:46 PM
Mike496's Avatar
Mike496 Mike496 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Los Angeles
Posts: 339
Default Re: S6l&s3l

That is very interesting news! With S6L running at a sample rate of 96k and S3L running at 48k, does this imply S3L may get a bump to 96K or will S6L have to come down to 48K?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-21-2016, 11:30 PM
Karel Noon Karel Noon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Gelsenkirchen, Germany
Posts: 247
Default Re: S6l&s3l

I am not 100% sure, but from what I have seen while experimenting with AVB it looks like all S3L hardware is 96k compatible. So it is probably just a software update....
Reply With Quote
  #5  
Old 02-22-2016, 12:16 AM
Amplitude Amplitude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Copenhagen
Posts: 95
Default Re: S6l&s3l

isnt the s3 with Eucon 3.3.2 already 96k enabled? but anyway, the sample rate might not be the biggest problem ;-)
Reply With Quote
  #6  
Old 02-22-2016, 01:41 AM
Karel Noon Karel Noon is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Gelsenkirchen, Germany
Posts: 247
Default Re: S6l&s3l

I haven't tried that, but I am sure that the Stage 16 are 96k, so all in all it should be possible.
I also think that when you connect both systems it might be possible to get audio from one system to another already, but only in an experimental environment, not road ready
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com