Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2007, 08:35 PM
kreed13 kreed13 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Default Pro Tools has Detected a driver install error

I just got an Mbox 2 Factory Studio bundle and i'm ruuning it on XP. After install and updates when I launch Pro Tools I get the following error. " Pro Tools has detected a driver install error. ProTools will continue to launch but my be slow during recording... or something like that. No other error.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-16-2007, 10:37 PM
Bharath's Avatar
Bharath Bharath is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Berkeley, CA
Posts: 114
Default Re: Pro Tools has Detected a driver install error

You can try "Repairing" the installation from Control Panel. If you aren't recording to FAT 32 volumes, you can ignore the error. What is the PT version? If you want to get rid of the error, contact "Tech Support" and quote this thread.

Thanks
__________________
:: Bharath
Pro Tools Software Team
Reply With Quote
  #3  
Old 12-19-2007, 03:53 PM
kreed13 kreed13 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Default Re: Pro Tools has Detected a driver install error

PT 7.3.1cs5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBox 2 detected in XP SP3, but won't install driver blinkerss 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-14-2013 02:28 PM
Driver Install Error After Upgrade to 7.3 tikboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-09-2007 10:42 AM
Driver install error EdWood5150 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-03-2007 03:41 PM
Mbox probs PT7 encountered a driver install error Doogz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-19-2006 02:30 AM
Error during driver install DALWDM.SYS BlueScreens Sanoja 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-31-2005 11:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com